Mushap Editör Katılım 26 Eyl 2018 Mesajlar 719 Tepkime puanı 484 Puanları 9 30 May 2019 #25 Keskingöz' Alıntı: fotoğrafı çekeni hesaba katmıyon. adamlar 5 kişi ?? tek rakam iyidir. Genişletmek için tıkla ... Develi nin tarihine azcık bakarsanız daha çoook çeşme tamir edeceklerini anlarsınız develiye yolunuz düşerse cıvıklı yemeden geçmeyin derim.
Keskingöz' Alıntı: fotoğrafı çekeni hesaba katmıyon. adamlar 5 kişi ?? tek rakam iyidir. Genişletmek için tıkla ... Develi nin tarihine azcık bakarsanız daha çoook çeşme tamir edeceklerini anlarsınız develiye yolunuz düşerse cıvıklı yemeden geçmeyin derim.
hayalsaati Bilgili Üye Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 207 Tepkime puanı 66 Puanları 5 30 May 2019 #26 Mushap' Alıntı: Develi nin tarihine azcık bakarsanız daha çoook çeşme tamir edeceklerini anlarsınız develiye yolunuz düşerse cıvıklı yemeden geçmeyin derim. Genişletmek için tıkla ... Mushap ustam bu çeşmeler fraktın da mıymış
Mushap' Alıntı: Develi nin tarihine azcık bakarsanız daha çoook çeşme tamir edeceklerini anlarsınız develiye yolunuz düşerse cıvıklı yemeden geçmeyin derim. Genişletmek için tıkla ... Mushap ustam bu çeşmeler fraktın da mıymış
Mushap Editör Katılım 26 Eyl 2018 Mesajlar 719 Tepkime puanı 484 Puanları 9 30 May 2019 #27 Tomarzaya kadar gider o çeşmeler ustam.goccagız da biter benim yolum o kadar hayalsaati
hayalsaati Bilgili Üye Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 207 Tepkime puanı 66 Puanları 5 31 May 2019 #28 Mushap yahyalıda onbeş yıl kaldım develide bir yıl çalıştım. Tomarza tarafını bilmem diğer yerlerde gezinmişliğim oldu. Güzel yerler.
Mushap yahyalıda onbeş yıl kaldım develide bir yıl çalıştım. Tomarza tarafını bilmem diğer yerlerde gezinmişliğim oldu. Güzel yerler.
murattırosso Hakimiyet ALLAH 'cc'dır. Süper Moderatör Katılım 8 Mar 2013 Mesajlar 1,101 Tepkime puanı 1,200 Puanları 17 31 May 2019 #29 sandalci14' Alıntı: doğacıyız) Genişletmek için tıkla ... Operasyon devam yani mesela.