Dedektorburada Banner Mobile

hoca olayı anlatıyorum

Dedektorburada Banner Mobile

oyleolmaz

Yeni Üye
beyler selamın aleyküm, hepiniz benden yaşça büyüksünüzdür o yüzden başıma gelen ni olayı anlatıyorum. Cinli olduğunu bilidğim bi hoca bizim arsamıza çay içmeye geldi, birden siz burda yatan gavurun malını niye almıyosunuz dedi meşe ağacını gösterdi. mezarı ve 3 küpü söyledi. dedektör getirip baktırdım harbi öttü cihaz. Neyse sonra plan tasarladım kepçe çağırdım mezar 2,5 küpler 2 metre sağında 5-6 metrede diye söyledi. orayı kapattı hoca kazarken söyle açıcam dedi. ilk mezara giriyoruk tam kepçe vuruyodu abi dedi define aradığımızı sanarlar vazgeçelim dedi bıraktı i. kepçenin haberi yoktu. 2 metre kazdırıp yollicaktım. neyse sonra köpeğim garip garip huysuzlandı tam kepçeyi vuracağı zaman ve 2 tane köpek geçti araziden hiç durmadan. biraz baş dönmesi oldu bende sonra döndük. mezar alanı baya dikenli vs. siz ne düşünüyosunuz?

bypros

Member
Altın oksit kaçırıp halis yaşatmış yaklaşınca o kokuyu solumak esrardan tehlikeli benim gözümde kazarken garip koku aldın mı hiç böyle kafan güzel gibi mi oldu. Çünkü gavur mezarı ve Allah'tan üstün güç yoktur. Tarla da size tapulu tarla ve içinde ki mülk sizin malınız. Tarla gibi bi yerde mezar varsa da Tılsım vs olması çok zor benim düşüncem. Mezar hediyesi onlar yada yeniden dirilişi için yanına götürdüğü malvarlığı büyük ihtimalle öyle bir durum mevcutsa. Yani kısaca bilimsel yaklaşım konusundan ilerlemek lazım dedektör kaç metre derini çekiyor, alan tarama ile boşluk alındı mı? ve değerli eşya tespiti yapıldı mı? (Bronz, Pirinç, Gümüş, Altın.). Görüntüleme cihazı ile noktalama yapıldı mı? Bunların hepsi olmadan net tespit olmadan çalışmak bence körü körüne çalışmak hem işten soğutur hem vaktini fazlasıyla yer. Oluşabilecek herhangi bir durumda da yaşanacaklar kafa karışıklığına sebep verir. Ayrıca sizin korku ve enerjiniz de olayları tetikleyebilir inanç tehlikeli bir silahtır.

oyleolmaz

Yeni Üye
Altın oksit kaçırıp halis yaşatmış yaklaşınca o kokuyu solumak esrardan tehlikeli benim gözümde kazarken garip koku aldın mı hiç böyle kafan güzel gibi mi oldu. Çünkü gavur mezarı ve Allah'tan üstün güç yoktur. Tarla da size tapulu tarla ve içinde ki mülk sizin malınız. Tarla gibi bi yerde mezar varsa da Tılsım vs olması çok zor benim düşüncem. Mezar hediyesi onlar yada yeniden dirilişi için yanına götürdüğü malvarlığı büyük ihtimalle öyle bir durum mevcutsa. Yani kısaca bilimsel yaklaşım konusundan ilerlemek lazım dedektör kaç metre derini çekiyor, alan tarama ile boşluk alındı mı? ve değerli eşya tespiti yapıldı mı? (Bronz, Pirinç, Gümüş, Altın.). Görüntüleme cihazı ile noktalama yapıldı mı? Bunların hepsi olmadan net tespit olmadan çalışmak bence körü körüne çalışmak hem işten soğutur hem vaktini fazlasıyla yer. Oluşabilecek herhangi bir durumda da yaşanacaklar kafa karışıklığına sebep verir. Ayrıca sizin korku ve enerjiniz de olayları tetikleyebilir inanç tehlikeli bir silahtır.
hocam tamamen tarla etrafta hiçbişey yok. yeni yeni villa çalışmaları yapılıyor bölgede. meşenin altında. biz daha kepçeyi vuramadık, yarın elle giricez. cihazda tekrar gelicek. yaşanan olay psikolojik diye değerlendirdim. heyecan çok yüksekti. dedektörle bakan arkadaş mezardaki hediye diğer yerde 25kilo civarı 3 kül kapalı odanın içinde demişti o zaman gelip baktığında. Hocayı aradığımda size hiç tesir edilmemiş size karışılmamış diye bi yorum yaptı. yarın hocada bende gelicem gelmemem hataydı dedi.

bypros

Member
hocam tamamen tarla etrafta hiçbişey yok. yeni yeni villa çalışmaları yapılıyor bölgede. meşenin altında. biz daha kepçeyi vuramadık, yarın elle giricez. cihazda tekrar gelicek. yaşanan olay psikolojik diye değerlendirdim. heyecan çok yüksekti. dedektörle bakan arkadaş mezardaki hediye diğer yerde 25kilo civarı 3 kül kapalı odanın içinde demişti o zaman gelip baktığında. Hocayı aradığımda size hiç tesir edilmemiş size karışılmamış diye bi yorum yaptı. yarın hocada bende gelicem gelmemem hataydı dedi.
Bazen hani içinizde bir his olur enerjinizi yönlendirirsiniz ve bu enerji ile gerçekleşen olaylar olur. Bu tür şeylerde sakın kalın ve yanınızda ki insanları da sakın tutun. Bir farklılık hissederseniz çalışmaya mola verin oturun ve devam edin. Çok garip olaylar yaşanmaya başlar ise; Kepçe bozulur, benzin hortumu patlar, kepçe sürekli stop eder ve gücü yetmez. Yani işiniz rast gitmez, kötülük ve uğursuzluk işi sarmaya başlarsa bir problem olabilir yada mala yaklaştınız demektir büyük para gelirken halsizlik ve durgunluk hali verir, çevreden soyutlar.

james

Aktif Üye
Şimdiden buraya yazıyorum, oradan hiçbirşey çıkmayacak... senin hocada yalancı, makineci de

OZY.YA

Moderatör
Moderatör
şansınızı bir deneyin en fazla bir günü idman yaparak geçirmiş olursunuz rast gele :)