Antidefinist
Yeni Üye
Son zamanlarda çevremde çok fazla define muhabbetleri dönmeye başladı. Severim böyle muhabbetleri dinlemeyi ama mantık çerçevesini aşmadığı sürece. İşin içine mistik olayları katanı zaten hiç dinlemiyorum bile. Büyüye, cine falan inanmam. İlgim de okumak ve dinlemenin dışına çıkmıyor. Muhabbetten kasıt da herhangi bir yer hakkında konuşmaktan ziyade yaşanmış hikayelere. İcraata gelince asla ne legal ne de illegal bir yoldan define aramaya çıkmam. Çünkü biliyorum boş uğraştır. Kendim elimle evin içinde yerleştirdiğim bazı şeyleri saatlerce arayıp bulmadığım oluyor. Kaldı ki bilmem kaç yıl önce toprağın altına gizlenen şeyi kendi elinle koymuş gibi bulmaya insanlar nasıl inanıyor aklım almıyor. Şu ana kadar kendini bu yola adayıp da bir şey elde edeni ne duydum ne de gördüm. Aslında duyumlar geliyor da onlar da başkalarından duymuş oluyor, yani gerçek olmadığı bariz ortada.
Eğer bir nebze bile sizi ikna edebileceksem şunu asla aklınızdan çıkarmayın. Evinizin altında define var umuduyla kepçeyle yıkabilirsiniz buna saygı duyarım ama şu cinci, medyum diye geçinen hocalara para kaptırmayın. Bütün samimiyetimle söylüyorum yalandan öte değil. Nasıl planlar yapıldığını bilseniz aklınız durur. Hele ki dine karşı zaafı olan bir toplumuz. Söylenenlere sorgulamadan inanıyor millet. Kendisini korusun diye cin satın almaya çalışanı bile gördüm. Allah'tan parası yetmiyordu da öyle bir saçmalığa kalkışmadı.
Bu sitenin formatını bilmiyorum, tesadüfen denk geldim. Gelmişken bir şeyler yazayım dedim. Ne kadar konuyla alakalı onu da bilmiyorum. Tek bildiğim söylediklerimi aklınızdan çıkarmayın. Zor durumdayken boş vaatlere para harcayıp daha da zor duruma düşmeyin.
Eğer bir nebze bile sizi ikna edebileceksem şunu asla aklınızdan çıkarmayın. Evinizin altında define var umuduyla kepçeyle yıkabilirsiniz buna saygı duyarım ama şu cinci, medyum diye geçinen hocalara para kaptırmayın. Bütün samimiyetimle söylüyorum yalandan öte değil. Nasıl planlar yapıldığını bilseniz aklınız durur. Hele ki dine karşı zaafı olan bir toplumuz. Söylenenlere sorgulamadan inanıyor millet. Kendisini korusun diye cin satın almaya çalışanı bile gördüm. Allah'tan parası yetmiyordu da öyle bir saçmalığa kalkışmadı.
Bu sitenin formatını bilmiyorum, tesadüfen denk geldim. Gelmişken bir şeyler yazayım dedim. Ne kadar konuyla alakalı onu da bilmiyorum. Tek bildiğim söylediklerimi aklınızdan çıkarmayın. Zor durumdayken boş vaatlere para harcayıp daha da zor duruma düşmeyin.