Sedegor
Engellendi
mustafa sen kazma bi yeri kardeşim sedegor ustam kızıyo odur kanalizasyon orası kanalizasyonda bulacağın şey belli:200: elektrik suda yok zaten altyapı daha gelmemiş
mustafa sen kazma bi yeri kardeşim sedegor ustam kızıyo odur kanalizasyon orası kanalizasyonda bulacağın şey belli:200: elektrik suda yok zaten altyapı daha gelmemiş
her dag derken burası her dag degıl kardesım burası tarıhte gecen koca krallık kac kusak gelmıs gecmıs bızans roma nelerıDostum keyfin kaçacak fakat bunlar su kanalı zirveden akan cılız suları toparlayıp guclendirip arazilere taşır . Uçurum dediğin yerin dibine in düz araziye 1-2 metre eş denk gelen yeri aynı kanal devam eder km lerce devam eder. Amaç kışın gelen nimeti baharda kullanmaktir. Bu tarz yapıyı en iyi örneğini gaziosman pasadan anamura anamurdan Mersin girişine kadar görebilirsin her dağın eteğinde vardır su taşır.
sımdı hak verdın degılmı ustam bana koca sehır dıyorum dag mezarlık dıyolarMustafa resimdeki kale çok önemliymiş ben bi bakıyım dönerim sana da aa
Senin yaşadığın yer oraysa bu işten zengin olan çok orda, sanamı denk gelmedi? Ciddi bir şey çıkarsa dönerim sana.
Ben mezar demedim daasımdı hak verdın degılmı ustam bana koca sehır dıyorum dag mezarlık dıyolar![]()
Niye onlar su icmiyormu tarla sulamiyor mu ? Tamam 10 kazan altın var 5 metre girmen lazım yakaladın beni gözünden hiç birşey kaçmıyor seninde . Keşke benim olsa .her dag derken burası her dag degıl kardesım burası tarıhte gecen koca krallık kac kusak gelmıs gecmıs bızans roma nelerı
@mustafa33 yukarda yazdıklarımı düşün. Bir taraf uçurum bu delik bir kanal gibi kaleye gidiyorsa ve sen Tuvalet gideri diye kanaat getiriyorsan bulacagın bir sey yok orda.