Sevgili arkadaşlar Birkaç günden beri bakıyorum da bazı arkadaşlar doğal olmayan şeylere de doğal demeye başladı şimdi hepinizden özür dileyerek Sizler bir şey sormak istiyorum şu resmi iyice bir inceler misiniz lütfen kırmızıyla işaretlediğim kuşlardaki keskinliğe ve mavi ile çember için aldığım yerlerdeki işçiliğe bakmıyor musunuz Sizin bu yaptığınız doğru değil arkadaşlar buraya konu açan arkadaşlar sizlerden yardım istiyorlar Sizler de doğal olmayan şeye bile doğal diyorsunuz Sizlerden ricam lütfen konulara iyi inceleyerek cevap veriniz Belki de bana kızıyorsunuz ama ne yazık ki bu söylediklerin birer gerçek Bir de adap edep denen bir şey var benim üst düzeyimdeki bir usta bir şeye bir yazı yazmış ise bir şeyler sormuş ise ben onun üstüne çıkıp da yok Efendim bu böyle değildir demem unutmayın çoğunuz düne kadar bizlerden akıl isteyen insanlardınız ve sizleri daha iyi görüp buralara koymuşlar yalnız tekrar söylüyorum biraz saygı gerekiyor yaşım olmuş 66 dere tepe çok gezdim çok şeyler gördüm ve o yaşadıklarımı başkalarına aktarıyorum gördüklerimi anlatıyorum o yüzden Lütfen daha dikkatli olun ben bu işi için de 45 yıldan beri varım.
Bu yüzdendir ben bile bazen siteye giresim gelmiyor düşünün Bir de buraya konu açanları Yahu kardeşim bu insanlar bir şeyler beklerler Evet tamam doğala doğal diyeceğiz Tabii ki Ama kalkıp da doğal olmayan şeylere de doğal dedik mi olmuyor tekrar ediyorum Lütfen daha dikkatli davranalım
Bu yüzdendir ben bile bazen siteye giresim gelmiyor düşünün Bir de buraya konu açanları Yahu kardeşim bu insanlar bir şeyler beklerler Evet tamam doğala doğal diyeceğiz Tabii ki Ama kalkıp da doğal olmayan şeylere de doğal dedik mi olmuyor tekrar ediyorum Lütfen daha dikkatli davranalım
Ekli dosyalar
-
1.6 MB Görüntüleme: 26