Dedektorburada Banner Mobile

Haç tamam peki yön ?

Yön ?

• Sağ

• Sol

• Yukarı

• Aşağı

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
  Dedektorburada Banner Mobile

Hookook

Bilgili Üye
Ustalarım bol nasipler ! arkadaşım şöyle bir haçla karşılaşmış nereye bakayım dedi ama çevreyi fotoğraflamada sınıfta kaldı :) Sağa git desem sol tarafa ovallik vermiş aşağı git desem yukarı yön vermiş tek fotoğrafa bakarak yorumlayacak olsaydık nerededir bu amcalarımızın bizlere bıraktığı çerezleri ?

Ekli dosyalar

Ledun

Editör
Sınır işareti de olabilir.
Yakınında kuru, sulu bir dere, dere yatağı var mı?

OZY.YA

Moderatör
Moderatör
bunun bir haç olduğuna emin değilim böyle yarım yamalak iş yapmaz kavimler ama yine de haç olarak ele alacağım diyorsan altına ve sağ tarafa odaklan

Hookook

Bilgili Üye
Sağ tarafta ve sol tarafta şuan kurumuş iki dere var= Sol çapraz alt Güney yönü
Sağ çapraz üst kuzey yönü
Sol taraf Batı Sağ taraf doğu

Ekli dosyalar

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Yönlerde biraz sapma var lakin doğru yerin de sisteme göre kurumuş da olsa Dereler de aynı yörede Lakin Dediğim gibi biraz sapmalar var Şimdi bunu iki türlü değerlendirmek gerekiyor Bu haçın güneybatı tarafında Sunak olmalı onu bulmalısın ya da girilecek bir yer olmalı orada orada bir işaret olmalı araştırma yapacağınız yönler bunlardır mutlaka ikinci işaretler bulunmalı mesafeli de olabilir çevreye şöyle bir değinirsek Bu biraz uzak mesafeli olabilir bunun Kuzeybatı yönünde dediğim gibi bayağı bir mesafeli yerde daha büyük yaşantının olduğu eski Kale ya da eski yerleşim ama oradaki mezarlar daha kalitelidir Şimdi gelelim ikinci şekle ben bunları sana kafadan uydurup söylemiyorum Bu haçın bir de doğu ve hafif Kuzeydoğu yönleri de önemli bahsettiğim sunaklar ikinci bir sisteme göre o yönde de olabilir tekrar söylüyorum araştırma yapacağımız yönler bunlardır