Dedektorburada Banner Mobile

Haç,oyma ve murç izi

Dedektorburada Banner Mobile

KANAS_USTA

Member
Yan yana 3 metre aralıklrla dizilmiş bu üç kaya sistmli bir sıralamadr ve hedefi dağıtmadan tek bir merkeze toplar. Fotoğrflardaki büyük haç işareti ve yan yana iki yuvarlak oyma burada kapalı bir alanı kesin olarak onaylar.
Üzerinde doğasına aykırı şekilde sonrdan oluşturlmuş büyük ve beyaz kırık yüzey bulunan o devasa kayanın tam altı %100 hedeftir.

T...Men

Bilgili Üye
Bu manda yada boğa gibi duruyor kafası kırılmış
Dedigin dogrudur ustam. Islem yapilmis gibi durmasina ragmen ''boga'' diyerek teyid etmek yanlis olurdu sanirim. Erken roma doneminde ''mitra'' inanisina dahil olan askerlerin mezarlik alaninda bogayi gordum. Ama yatan boga hic gormedim.

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Sağ olsun lar sevgili ustalarımız gerekenleri söylemişler... Ben de biraz üzerine ilave yapayım Sadece ...ana işaretiniz bu alttaki resmini ilave yaptığım anlı kesikkaya'dır.. bu tür kesik Kayalar çevren i tarif eder çevreyi anlatır üzerinde haç olan kayaya gelir isek O da çevredeki mezarların göstergesidir görselleriniz de zaten bir tane açılmış mezar var Bu size örnek teşkil edebilir Tabii ki biz bu alanı olduğu gibi göremediğimiz için şu şuraya Bu buraya da diyemiyoruz burada maharet sizlere düşmektedir iyi bir Çubukçu mezarları tek tek bulabilir ya da çok iyi bir gözlemci doğala aykırı şeyleri ayırt edebilir kısacası ustalarımızın da dediği gibi burası bir mezarlık alanıdır ve O gördüğünüz haç sembolünün mazisi hristiyanlıktan öncesine kadar uzar ve Tahminimce bu alan Bizans medeniyetlerine ait bir yer Tabii ki Roma'da kullanmış olabilir bu tür yerleri o sembol bazen Zafer sembolü olarak da kullanılmıştır yani yakınlarda eski bir Askeri Garnizon ya da bir Kale var ise oranın Mezarlığı olabilir Tabii ki bunlar Şimdilik Bizim yaptığımız farazi konuşmalardır yani sadece düşüncelerimizi aktarıyoruz tekrar söylüyorum top burada sizde golü sizin atmanız gerekiyor İnşallah puanı alırsınız başarılar dilerim

Ledun

Editör
Bu kadar net bilgi,
Yön, mesafe ve derinlik olarak nokta olarak belirtilen yerde ortaya bir emek konulamiyorsa, benim tavsiyem uğraşmayın bu işlerle. Vakit kaybına gerek yok.

Bir şeyi bilen, kendisine güvenen net bilgi verir. Bu hep böyledir. Tahmini olan da kanaatini belirtir. Bu kanaatlerde çok kıymetlidir. Kâale alınmalıdır.

Ben cubukcuyum.
Mala ile bakıldı denen birçok yere çubukla baktım. Mala ile bakıp 4 oda var denen yerde hayır burada "Bana gore" oda yok dedim.
Mala markanın cihazın var dediği yerde kendime guvenmesem yok der miyim? Bu ahmaklık olur. Bende var derdim. Bakarlardi oda çıkmazsa, "bende Mala gibi yanildim" derdim, bu daha akıllıca olmaz miydi?

Bu nedenle ustaların yazdıklarının kıymetini iyi algılamak lazım. En azından, oraya gidip yazıları kontrol etmek, fotograflayip, sizin dediklerinizi burada ben göremedim, siz de tekrar bakar mısınız deyip rica etmek lazım.

Ben böyle düşünüyorum.
Yanlış düşünüyorsun diyen olabilir.
Herkes her yaptığını doğru bilerek yaptığına göre, bu kadar yanlış şeyler neden hayatımızda var?

Herkese baki selamlar.
Hayırlı Bayramlar diliyorum.
Elinizi öpenlere harçlık vermeyi unutmayın. 😁
Herseyin bir yakışanı var.
Harçlık vermek hediyeleşmektir.
Bu da güzel bir ahlaktır.

Vuslad

Moderatör
Moderatör
Burası için yapılacak işlemler kısıtlı cihaz desteği al burası okumaya kapalı bir alan kendi içinde yeteri bulgusu mevcut sandık tipi mezarların olduğu bölge zaman kaybetme formlarda bilakis büyük yatay haçlar gizleme değil bölge teyit işaretidir işaretin sırt bölgesi alanın girişini temsilen yapılır sıralı mezarlar illaki denk gelir ve haçın kolları değerlidir saklama noktalarına kollar yönlendir vs dünya kadar şey yazsan sabah olmaz bir yerden başla mesela haç nereye bakar yönü nedir ölçümleri nedir ne kadar kayma yapar ver ki bunları dönemleri yazalım ölçü ver ki nereye ne kadar yollar seni söyleyelim

reflektor11

Member
Selamünaleyküm. Havalar yağışlı ve burası ulaşımı kolay değil yağışlar kesildiğinde ustalarının dediklerini uygulayacağım @Ledun Ustam yanlış anlaşıldiysam affola kaale almama gibi bir lüksüm yok zaten bilgiyi talep eden benim ve burada tek sıkıntım siteye bu ara giremedim. Arazide de eksik olduğum konu çubuk ve boşluk bulma diğer makina olarak fena durumda değilim.

reflektor11

Member
Yan yana 3 metre aralıklrla dizilmiş bu üç kaya sistmli bir sıralamadr ve hedefi dağıtmadan tek bir merkeze toplar. Fotoğrflardaki büyük haç işareti ve yan yana iki yuvarlak oyma burada kapalı bir alanı kesin olarak onaylar.
Üzerinde doğasına aykırı şekilde sonrdan oluşturlmuş büyük ve beyaz kırık yüzey bulunan o devasa kayanın tam altı %100 hedeftir.
Ustam gittiğimde bakacağım dediğin yere.2 adet yuvarlak oyma o doğasına aykırı şekilde kırık ve beyaz olan kayanın üzerinde böyle olması daha da destekler mi dediğinizi

reflektor11

Member
Burası için yapılacak işlemler kısıtlı cihaz desteği al burası okumaya kapalı bir alan kendi içinde yeteri bulgusu mevcut sandık tipi mezarların olduğu bölge zaman kaybetme formlarda bilakis büyük yatay haçlar gizleme değil bölge teyit işaretidir işaretin sırt bölgesi alanın girişini temsilen yapılır sıralı mezarlar illaki denk gelir ve haçın kolları değerlidir saklama noktalarına kollar yönlendir vs dünya kadar şey yazsan sabah olmaz bir yerden başla mesela haç nereye bakar yönü nedir ölçümleri nedir ne kadar kayma yapar ver ki bunları dönemleri yazalım ölçü ver ki nereye ne kadar yollar seni söyleyelim
Anladim usta gittiğimde ölçülerini fotograflayarak burada paylaşacağım.

Vuslad

Moderatör
Moderatör
Saygıdeğer kardeşim gereken herşeyi yukarda ustalar söylemiş fazla yazıp çizmeye gerek yok kafan karışır bizde genel şeyleri 3 5 yazdık ustaların yazdıklarına naçizane ekleme diyelim ustalara kulak ver baktın olmuyor ölçüleri yönleri ver krokilendir gerisini bakılır nasip.bu işler

reflektor11

Member
Saygıdeğer kardeşim gereken herşeyi yukarda ustalar söylemiş fazla yazıp çizmeye gerek yok kafan karışır bizde genel şeyleri 3 5 yazdık ustaların yazdıklarına naçizane ekleme diyelim ustalara kulak ver baktın olmuyor ölçüleri yönleri ver krokilendir gerisini bakılır nasip.bu işler
Eyvallah ustam sağolasın