Dedektorburada Banner Mobile

Gözümüze caroan yerleri işaretleyim

Dedektorburada Banner Mobile

DowserMan

Yeni Üye
öncelikle forma yeni katıldım tüm arkadaşlara selamlarımı iletiyorum benim alanım işaret yorumlamak değil uzun yıllardır çok çok uzun yıllar çubukla çok meşakatli bir arkadaşlığımız oldu sarı renkli metale karşı ikimizde yıllar içinde çok çok kavga ettik ve bir birimizi anlamaya çalıştık hamd olsun bu yolda ne ben yıldım nede o benden vazgeçti günümüze geldiğimizde ikimizde artık bir şeyin doğruluğuna inanıyoruz var yada yok oda sarı renkli kişi seçen o herkesin hayali sarı metal bu paylaştığın resimlerin çekildiği yerde olsaydım sana kesin bir şey diyebilirdim ama işaret dilinden anlamadığım için nacizane fikrimide paylaşmaktan geri kalmayacağım ilk fotoda yukarıda bir baca yada bir oyuk var onun sol yanında traşlanmış gibi yere düz giden bir blok taş var altında yeşil ağaç olan o blok taş ve altı şüpheli gördüğüm yer ama tabi yine üstüne basa basa söylüyorum işaretten anlamam sadece bakıp yorumumu söyledim işarettten anlayan arkadaşlar daha bilgilendirici olacaktır sevgi ve saygı ile kalın

AGEMO

Member
Buranın üstüne çıkıp manzaraya iyi bakarsanız bir noktada büyük bir yığma görürsünüz