Buyur usta
Ekli dosyalar
-
4.3 MB Görüntüleme: 43
-
3.7 MB Görüntüleme: 42
-
4.2 MB Görüntüleme: 38
Evet ermeni bolgesi ustabölge ermeni bölgesimi önce bu lazım sonra gözler nereye bakıyor havaya bakmıyor gibi? gözleri çevresiyle derken! gözün olduğu taşı değil bölgeyi/araziyi /mıntıkayı yani çevresini görmeği kastetmiştim,
gözlerin yakınında yön veren murç vs göremedim bu durumda gözlerin baktığı yada üçgenin yön verdiği istikametlerde araştırma gerekiyor
Usta ben tam net havaya bakiyor diyemem ama hava bakıyor gibi geldi bana gözlerin güney batısında tam olarak ne aramalıyım...Tmm gözler nereye bakıyor tam karşısını fotola bizde görelim ,havaya diyorsan gözlerin güney batısı neresiyse oraya odaklan
Bide ne kadar mesafede aramaliyimTmm gözler nereye bakıyor tam karşısını fotola bizde görelim ,havaya diyorsan gözlerin güney batısı neresiyse oraya odaklan
gözlerin baktığı yön belirleyemedin,havaya diye varsayarak göz olan taşın g.batı yönünde tam önü nü kontrol etmen lazım ,mezar ordadır.Bide ne kadar mesafede aramaliyim
Tamam usta tesekurlergözlerin baktığı yön belirleyemedin,havaya diye varsayarak göz olan taşın g.batı yönünde tam önü nü kontrol etmen lazım ,mezar ordadır.