Yeni video atacam birazdan usta.Var 2 mezar acelen ne pitbul kovalar gibi video çekmişsin sol altta kasa var ama jet gibi çekilen video bişey diyemem
Var 2 mezar acelen ne pitbul kovalar gibi video çekmişsin sol altta kasa var ama jet gibi çekilen video bişey diyemem
Yeni vido yukledim ustaVar 2 mezar acelen ne pitbul kovalar gibi video çekmişsin sol altta kasa var ama jet gibi çekilen video bişey diyemem
Çalışma doğru gözüküyor. Neyi soruyorsunuz ?![]()
21 Eylül 2025
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.youtube.com
Tamam usta yarın atarım inşallaho gözler üçgenmi ben mi öyle gördüm ,2oda mahsen yada 2odalı yönünü yerini bulmuş gibisin ,açtığın yer merdiven gibi aşağı iniyor merdivenler aşağıya devamsa odanın birini buldun demektir ama kapıyı açmadan zor tabii,
gözleri çevresiyle ,pikseli iyi bir makineyle fotoda çek videoda görünmeyen ayrıntılar fotoda görünebilir .
o gözler üçgenmi ben mi öyle gördüm ,2oda mahsen yada 2odalı yönünü yerini bulmuş gibisin ,açtığın yer merdiven gibi aşağı iniyor merdivenler aşağıya devamsa odanın birini buldun demektir ama kapıyı açmadan zor tabii,
gözleri çevresiyle ,pikseli iyi bir makineyle fotoda çek videoda görünmeyen ayrıntılar fotoda görünebilir .