Maydosking
Member
Hakan dedektor model 15 için ne dersiniz
Salam.aleylum bana lazim.kimse satiyor?Hocam aynısının sıfırını 1250 tl ye satıyorlarSiz 250 tl ye sattığınıza göre bu cihazın oyuncaktan farkı yok o zaman.ama test videolarını izledim.adamlar altını gümüşü gömüyorlar toprağa.sonra cihazı hangi madene ayarlıyorlarsa o tarafa dönüyor.o zaman bu işte bir bit yeniği var,bir hile hurdası var gibi bu işin.siz pek çok şey biliyorsunuz bu konuda ama fazla ayrıntıya girmek istemiyorsunuz anladığım kadarıyla.
Varmi sende?Söylediği gibiyse müthiş Yani ! Ama değilse insanın umuduyla oynamak hangi viçdana sığar! Adamların ekmegi ile kimse oynamak istemez öte yandan, Lâkin bahsi geçen alan tarama dahil şahsen ben güvenmem o tür oyuncaklara!
Ha bu arada isteyen olursa az kullanılmışı var sadece 250 TLGladyatör 8
Salam aleykum.kimde gladiator 8 varHocam aynısının sıfırını 1250 tl ye satıyorlarSiz 250 tl ye sattığınıza göre bu cihazın oyuncaktan farkı yok o zaman.ama test videolarını izledim.adamlar altını gümüşü gömüyorlar toprağa.sonra cihazı hangi madene ayarlıyorlarsa o tarafa dönüyor.o zaman bu işte bir bit yeniği var,bir hile hurdası var gibi bu işin.siz pek çok şey biliyorsunuz bu konuda ama fazla ayrıntıya girmek istemiyorsunuz anladığım kadarıyla.
Salam aleykum.kimsede var mi ?Alan taramadan bahsediyorsun işe yaramaz onlar. Alacaksanda 8 i al .
Tövbe tövbeKeşke üyemiz siteye ugrasada formülü neymiş az muhabbet etseydik...
Aleyküm selam sitede alım satım yasak kardeşim.... Bu tarz cihazlarla fişek ve mantar bulursun ancak...Salam aleykum.kimsede var mi ?