Amisos
Editör
Şimdi sana ne desem ki ben önereceğim bir çubuk yok ki önerebileyim piyasa sahtekar dolmuş bunu YouTube ve tiktok hesabı açınca daha iyi anladım .Ustam hangi çubuğu önerirsin ben yıllardır hazneli bukelemun çubukları kullanıyorum bazen kaynak yaptığımız elektrot karla geziyorum
Bizim yaptığımız ve kullandığımız çubuk lar bize hastır şimdi sana izahını yapsam anlatsam sır ifşa olur , sadece şunu bil ki en az 3,5 yıldır arıyorum dolgu çubuğu yapacağım malzemeyi 1 ay önce buldum Eskişehir de metal çubuğunu bulmak çok daha zor neyseki onu usta tedarik etti boşluk bulması hem kolay hem zor tek kolay bulunan numaralı krom YouTube de var dı kullandığım çubuklar çok fazla izlenince tırstım sildim videoları kusura bakma bu konuda pek yardımcı olamam hazneli işinden anlamam öyle çok sahtekar var hazneli yapıp satan anma şunu söylemek isterim kimse kimseye altın yumurtlayan tavuğu yumurta fiyatına satmaz 3,5 milyara 7 bine 10 a 22 ye 30 a satılan çubuklar dan uzak dur ben asla altın bulan Çubuk yada cihazı bu fiyata satmam alayı sahtekar bunlara dikkat edin Yeter
Elektrot ile boşluk bulunuyor diye duydum anma kaya boşluklarına da oda verdiğini de duydum sana önerebilecegim bir şey yok üzgünüm sahtekarlardan uzak dur yeter