Dedektorburada Banner Mobile

Giriş olabilirmi

Dedektorburada Banner Mobile

Amisos

Editör
Ustam hangi çubuğu önerirsin ben yıllardır hazneli bukelemun çubukları kullanıyorum bazen kaynak yaptığımız elektrot karla geziyorum
Şimdi sana ne desem ki ben önereceğim bir çubuk yok ki önerebileyim piyasa sahtekar dolmuş bunu YouTube ve tiktok hesabı açınca daha iyi anladım .
Bizim yaptığımız ve kullandığımız çubuk lar bize hastır şimdi sana izahını yapsam anlatsam sır ifşa olur , sadece şunu bil ki en az 3,5 yıldır arıyorum dolgu çubuğu yapacağım malzemeyi 1 ay önce buldum Eskişehir de metal çubuğunu bulmak çok daha zor neyseki onu usta tedarik etti boşluk bulması hem kolay hem zor tek kolay bulunan numaralı krom YouTube de var dı kullandığım çubuklar çok fazla izlenince tırstım sildim videoları kusura bakma bu konuda pek yardımcı olamam hazneli işinden anlamam öyle çok sahtekar var hazneli yapıp satan anma şunu söylemek isterim kimse kimseye altın yumurtlayan tavuğu yumurta fiyatına satmaz 3,5 milyara 7 bine 10 a 22 ye 30 a satılan çubuklar dan uzak dur ben asla altın bulan Çubuk yada cihazı bu fiyata satmam alayı sahtekar bunlara dikkat edin Yeter
Elektrot ile boşluk bulunuyor diye duydum anma kaya boşluklarına da oda verdiğini de duydum sana önerebilecegim bir şey yok üzgünüm sahtekarlardan uzak dur yeter

OZY.YA

Moderatör
Moderatör
Valla ustam 10 metre kazdım çubuğumun metalini güvenip maden çıktı ordan numune aldım kattım yine aynı yeri çekiyor olduğun bölgede çok mineral maden var dedektör olarak impact pro kullanıyorum zaman zaman dedektörle bile maden kazdığım oluyor olduğum bölge çok zengin ama ya biz bu işi yapamıyoruz yada nasip değil
çok madem varsa o madende altın ve gümüşte vardır o zaman güzel ustam arazi testi yap çubuklarına ve çubuklarını iyi tanıman gerek

Amisos

Editör
Aslında çubuk ile en kolay bulacağın boşluk tur
Alan tarama çubuğu diye satılır tek tek yaparlar asusta mıydı neydi adı unuttum biri daha vardı volçan lı molcan li bı ismi o ise 6 mm kablo ile bulursun peşine dedektör tut diyordu çok çeşit insan ve çok çeşit satış yapılan sistem var bana göre hepsi yolunda a.ş aslında çubuğun öz amacı ilk işi malzeme bulmaktır hemde en çok ne var ise onu bulmasıdır ilerde var 100 para yakında var 10 para çubuğun tercihi muhakkak 100 para olur prensibi böyle olması lazım sen 10 mt kazacak kadar inatçı isen aslında seni kazı ekibine almak icab eder ya işlerim çok yoğun çubuk videoları çekeceğim çalışma prensibini izah edeceğim anma hiç fırsat bulamadım bı kaç çekim yaptım hoşuma gitmedi sildim zaman ile güzel şeyler olacak sabır ve sükunet ile Forum sitemizde kalın gelişmeleri hep birlikte izleyelim