A Alperen22 Aktif Üye Katılım 12 Ara 2020 Mesajlar 113 Tepkime puanı 33 Puanları 4 13 Eki 2022 #1 Ustalar işaretlere göre kaya mezar diye tahmin ettiğim bir yer ve ana kayanin üzerinde bu taş vardı.İşaretler farklı yönler veriyor giriş nerde olabilir birkac oda olabilir mi yorumlariniz nedir
Ustalar işaretlere göre kaya mezar diye tahmin ettiğim bir yer ve ana kayanin üzerinde bu taş vardı.İşaretler farklı yönler veriyor giriş nerde olabilir birkac oda olabilir mi yorumlariniz nedir
eski Editör Katılım 25 Ocak 2013 Mesajlar 553 Tepkime puanı 548 Puanları 11 Yaş 59 Konum İSTANBUL - SAKARYA 13 Eki 2022 #2 görüntülerde başlıktaki sorduğunuz sorunun cevabı görünmüyor.
A Alperen22 Aktif Üye Katılım 12 Ara 2020 Mesajlar 113 Tepkime puanı 33 Puanları 4 13 Eki 2022 #3 eski' Alıntı: görüntülerde başlıktaki sorduğunuz sorunun cevabı görünmüyor. Genişletmek için tıkla ... Videoda işaretler net işaretlerden bi yön belirlenebilir mi diye sordum taşın arkası güney belki yönlere göre bi çıkarım olabilir
eski' Alıntı: görüntülerde başlıktaki sorduğunuz sorunun cevabı görünmüyor. Genişletmek için tıkla ... Videoda işaretler net işaretlerden bi yön belirlenebilir mi diye sordum taşın arkası güney belki yönlere göre bi çıkarım olabilir
A Alperen22 Aktif Üye Katılım 12 Ara 2020 Mesajlar 113 Tepkime puanı 33 Puanları 4 13 Eki 2022 #4 eski' Alıntı: görüntülerde başlıktaki sorduğunuz sorunun cevabı görünmüyor. Genişletmek için tıkla ... Bütün işaretler burda işaretlere göre bi cevap bulunabilir diye düşünüyorum
eski' Alıntı: görüntülerde başlıktaki sorduğunuz sorunun cevabı görünmüyor. Genişletmek için tıkla ... Bütün işaretler burda işaretlere göre bi cevap bulunabilir diye düşünüyorum