Dedektorburada Banner Mobile

Gece Gördüğüm kız

Dedektorburada Banner Mobile

Babill

Yeni Üye
Merhabalar ustalar, hocalar değerli insanlar. Bu benim ilk konum olacak bende sizlere başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum değerli bilgilerinizi verirseniz memnun olurum...

olay başımdan geçeli 1 yıl oluyor gece uykum gelip yatmak istediğimde yatağıma uzandım ayak ucu tarafım kapıya bakıyor normalde kapımı kapatıp yatarım sesden yatamam o gün açık bıraktım yatağa uzandım bir ara dalmışım sonra uyanır gibi oldum uyandım karşıya baktığımda kapımın ilerisinde kolidorda böyle kız çocuğu 7,8 yaşlar belkide en fazla 10 yaşlarda kız çocuğu beyaz bir gecelik gibi giyinmiş diz kapaklarının altına kadar yerde saçları böyle karman çorman dağınık dik böyle saç baş karışık. çirkin ama çok çirkin gözleri mavi böyle boncuk gibi ayaklarına baktığımda en çok ozaman korktum ayakları tersti. Bırakın duayı sureyi, besmele çekemiyorum annemlere seslenmek istiyorum konuşamıyorum sanki felç oldumsadece gözlerin oynuyor nerdeyse 2,3 saate yakın bana baktı durdu sabah namazına doğru yok oldu hala aklımdan çıkmıyor..

ragıp

Uzman
@Babill

iyi formlar
bu konu benim ilgi alanımda değil
tek söyleyebileceğim geçmiş olsun
allah tekrarını yaşatmasın

selametle

dadas_25

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tekrar hoşgeldin kardeşim. Bu olaya genel olarak karabasan deriz. Uyku ve uyanıklık arasında meydana gelir. Hergün yatmadan önce Ayetel Kürsi okursan Allahın izni ile hiçbirşey sana zarar veremez.

Babill

Yeni Üye
dadas_25 abi karabasan'da olmuştu küçükken biliyorum ama bu çok tuhaf birşeydi ve daha sonra öğrendiğim şey bana yapılan bir muska olmuş ben ona bağladım o kız çocuğu görünmeden önce içimde korkular oluyordu sanki arkadamdan biri geliyor takip ediyormuş gibi evim 4. kat cam tıklıyor, pecere kenarında kedi görüyordum

mayhem

Co Admin
Co Admin
Hoşgeldin Babill Birazdaha açsan konuyu burda sana yardım edicek insan çok benim fikrim bu yönde . Bu gibi olaylar durduk yere olmaz düşün biraz nerde ne yaptın birinin kuyruğuna basmış olmalısın .

Babill

Yeni Üye
mayhem abi valla yazdığım gibi ben engelliyim tekerlekli sandalyedeyim eğer ezmiş felan olduysam farkında değilim

mayhem

Co Admin
Co Admin
Bulunduğun yerde ışıkları açık tut evde ışık olsun geceleri birde öncelikle korkunu yen ALLAHIN izni le hiç bir şey yapamazlar yanlız insanları ve korkanları seçerler .

Cinden kurtulmak için on şeyi yapmalıdır:
1- E’ûzü Besmele ile Fâtiha sûresi okumalıdır.
2- E’ûzü Besmele ile iki Kul-e’ûzüyü okumalıdır.
3- E’ûzü Besmele ile Bekara sûresini okumalıdır.
4– E’ûzü Besmele ile Âyetelkürsî okumalıdır.
5– E’ûzü Besmele ile Bekara sûresinin son âyetini okumalıdır.
6- E’ûzü Besmele ile Ha-Mîm Mü’mîn sûresinin başından (masîr)e kadar ve Âyetelkürsî okumalıdır.
7- “Lâ ilâhe illallahü vahdehü lâ şerîke leh lehülmülkü ve lehülhamdü ve hüve alâ külli şey’in kadîr” okumalıdır. (21)
8- Çok (Allah) demelidir.
9- Hep abdestli bulunmalı, farzları ve sünnetleri hiç terk etmemelidir.
10- Günah işlemekten, kadınlara bakmaktan, çok konuşmaktan, çok yimekten ve kalabalıktan sakınmalıdır.
(Berekât) kitabında, imam-ı Rabbânî hazretlerinin Cinden korunmak için, “Lâ havle velâ kuvvete illâ billah-il-aliyyil’azîm” okuduğu yazılıdır.
İmam-ı Şaranî hazretleri, “Kuşluk namazına devam edene, cin musallat olmaz” buyurdu.
Eshâb-ı kiramdan Ebû Dücâne hazretleri anlatır:
Bir gece yatarken, değirmen sesi gibi ve ağaç yapraklarının sesi gibi, ses duydum ve şimşek gibi, parıltı gördüm. Başımı kaldırdım. Odanın ortasında, siyah birşeyin yükseldiğini gördüm. Elimle yokladım. Kirpi derisi gibi idi. Yüzüme, kıvılcım gibi şeyler atmaya başladı. Hemen Resûlullaha gidip, anlattım. “Yâ Ebâ Dücâne! Allahü teâlâ, evine hayır ve bereket versin!” buyurduktan sonra kalem ve kâğıd istedi. Hz. Ali’ye bir mektûb yazdırdı. Mektûbu alıp, eve götürdüm. Başımın altına koyup, uyudum. Feryâd eden bir ses, beni uyandırdı. Diyordu ki, “Yâ Ebâ Dücâne! Bu mektûbla, beni yaktın. Senin sahibin, bizden elbette çok yüksektir. Bu mektûbu, bizim karşımızdan kaldırmaktan başka, bizim için, kurtuluş yoktur. Artık, senin ve komşularının evine gelemiyeceğiz. Bu mektûbun bulunduğu yerlere gelemeyiz”. Ona dedim ki, sahibimden izin almadıkca bu mektûbu kaldırmam. Cin ağlamasından, feryâdından, o gece, bana çok uzun geldi. Sabah namazını, mescidde kıldıktan sonra, cinnin sözlerini anlattım. Resûlullah buyurdu ki: “O mektûbu kaldır. Yoksa, mektûbun acısını, kıyâmete kadar çekerler!”.
Bir kimse, bu mektûbu, yanında taşısa veya evinde bulundursa, bu kimseye, eve ve etrâfına cin gelmez ve dadanmış olup zarar veren cin de gider. Bu mektup, kitabın sonunda vardır.(75)
Bu âyet-i kerimeleri okumakla ve bu mektûbu taşımakla ve şifâ âyetlerini okumakla ve yazıp suyunu içmekle faydalanmak istiyenlerin Ehl-i sünnet îtikatına uygun olarak doğru îman sahibi olması lâzımdır. Bunları yazanın ve kullananın îtikadı doğru olmazsa ve küfür alâmetlerini kullanır, haram işlerse, faydaları görülmez,

Bu Duayı Hocaya yazdırıp yastığının altında bulundur ALLAHIN izni ile hiç birşey yaklaşamaz .

Ekli dosyayı görüntüle 160617

Turko

Uzman
Usta geçmiş olsun tekrar olmadıysa sıkıntı yapmana gerek yok .

Kullanıcı

Moderatör
Moderatör
Peki o kızı gördükten sonra bir şeyler değişti mi? Takip ediliyorsun hissi durdu mu?

Sevgiler.

Babill

Yeni Üye
mayhem teşekkür ederim abi, dediklerini tatbik edeceğim... Turko sağolasın teşekkür ederim şuan rahatım çok şükür Kullanıcı aynen birşey olmadı ondan sonra

Y2J

Aktif Üye
Karabasan için 21 besmele 3 Fatiha 3 ihlas 3 nas 3 Felak 3 Ayetel Kürsi ve 21 besmele okunur. Kötü rüya kabus görmemek içinde leyl suresini okursun.

crysannche

Member
Gordugun sima izlediğin Rİng filmindeki kız. Bu bilinçaltına işlediği icin seni rahatsız etmeye gelen karabasan da o sima ile gorunmus sana. Yataga uzanmadan once Ayetel Kursi ya da Felak Nas surelerini bol bol oku ki. (Kalpden oku ve seni koruyacağına inan) rahat rahat uyku cekesin. UNutmayın arkadaslar ettiğiniz duaları ağzının ucu ile sırf okumus olmak icin okursanız size hic bir faydası olmaz. Duaları kalpden okuyunuz. Felak ve Nas surelerinin insanı her turlu canlının kötülüklerinden koruyacağı Allah Resulu(SAV) tarafından soylenmiştir. O yalan soylemeyecegine gore o'(SAV)'nun sizlerine kalpden inanın ve rahat olun. Emin olun melekler sizi cevreleyp her turlu ktulukden koruyacaklardır
NOT: Abdestsiz dolasmamak en guzeli (Özellikle cunup oldugunuzda bu tür karabasanlarla daha fazla muhatap olursunuz)