H hatif Bilgili Üye Katılım 3 Ara 2018 Mesajlar 232 Tepkime puanı 70 Puanları 5 30 Eyl 2019 #13 Koray Kor' Alıntı: Resim yükleme ayarlarında değişiklikler yapıldı. şimdi daha hızlı ve daha büyük boyutlarda yüklüyor olmalısınız. Genişletmek için tıkla ... Ben yükleyemiyorum usta
Koray Kor' Alıntı: Resim yükleme ayarlarında değişiklikler yapıldı. şimdi daha hızlı ve daha büyük boyutlarda yüklüyor olmalısınız. Genişletmek için tıkla ... Ben yükleyemiyorum usta
H hatif Bilgili Üye Katılım 3 Ara 2018 Mesajlar 232 Tepkime puanı 70 Puanları 5 30 Eyl 2019 #14 Koray Kor' Alıntı: Küçülterek denermisiniz. çok büyük olduğu için yüklemiyor olabilir. bildiğim kadarıyla cep telefonlarında çekilen en yüksek piksel. Genişletmek için tıkla ... Nasıl küçültülüyor resim?
Koray Kor' Alıntı: Küçülterek denermisiniz. çok büyük olduğu için yüklemiyor olabilir. bildiğim kadarıyla cep telefonlarında çekilen en yüksek piksel. Genişletmek için tıkla ... Nasıl küçültülüyor resim?
Trakyalı81 Yorumlarım 2863 sayılı kanun çerçevesindedir. Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 1,332 Tepkime puanı 2,816 Puanları 23 Konum Tekirdağ 30 Eyl 2019 #15 hatif' Alıntı: Nasıl küçültülüyor resim? Genişletmek için tıkla ... Google la yazarsanız bir çok program var. Istediginizi indirir çözüme ulaşırsınız.
hatif' Alıntı: Nasıl küçültülüyor resim? Genişletmek için tıkla ... Google la yazarsanız bir çok program var. Istediginizi indirir çözüme ulaşırsınız.
BulursamKader25 Yaptigim Yorumlar; Resmi Kazilar İcin Gecerlidir. Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 6,666 Tepkime puanı 9,220 Puanları 24 30 Eyl 2019 #16 hatif' Alıntı: Nasıl küçültülüyor resim? Genişletmek için tıkla ... Ben PAİNT programinda kuculturdum. Basit kolay bir program. Tam dişime gore
hatif' Alıntı: Nasıl küçültülüyor resim? Genişletmek için tıkla ... Ben PAİNT programinda kuculturdum. Basit kolay bir program. Tam dişime gore