Kiymetli
Sedegor Ustam,
kafkasli Hocam,
1- Burasi ibadethane olarak kullanilmamis.
2- Buyuk odada Lahitler mevcut, yarisi erkek yarisi
Bayan Cocuk yok.
3- Ozel esyalari yandaki odada. Altin az. Gumus cok.
4- Odalarin kendisinde ve esya uzerinde zehir mevcut
5- Buyuk odada su tuzagi dahil olmak uzere 10 dan
Fazla tuzak mevcut.
6- Kucuk kare odadaki tuzaklar daha dehsetli, icinde
Ne var cozemedim.
7- Odalara gecis tunellerinde dolgu yok. Fakat tunel
Lerde tuzaklar mevcut.
8- Dere tarafundan giris daha emniyetli.
9- Cok ciddi sekilde Tilsimli. Koruyucular cok
Kuvvetli.
10- Yer kiymetli lakin yatanlar kral degil, kralice degil.
Bey degil, komutan degil, din adami hic degil. Fukarada degil. Valla kim yatar, aklimiza baska bir ihtimalde dusmedi. Bos lahit de yok. Hepsi dolu.
Kiymetli ustam bu hususlarin dogrulugunun yuzdesel orani en az %85. Kimse demesin Kader25 usta 3 harflilere mi karismis. Allah cc sahittir. Onlarla bir isim olmaz. Beraber oldugum eleman veya elemanlar yoktur. Bunlar hakkindaki dusuncelerimi ve itikadumi beni bulenler bilir. Benim usulum farklidir, bir gun belki sitede yazarim, bilinmez belki de yazmam. Ancak su kadaruni soyleyeyim, bu cevaplar MEUNET kavrami ile alakalidir.
Her ne soyledikse sonu muhakkak su en dogru sozle biter: ALLAHU ALEM (Allah cc bilir.)
Simdi bu yazidan sonra bircok kardesimiz bana genelden ve ozelden yazacaklar. Ustam surda ne var burda ne var diye. Vallahi resim yayinlamayan isaretleri tespit etmeyen hicbir kimseye ne genelden ne de ozelden cevap vermeyecegim. 1 senedir bu sitedeyim. İlk kez bu usulumu beyan etmis oldum. Buda sayin ustamizin niyetinden kaynaklandi. İnsallah Allah cc niyetinden dolayi burasini nasip eder. Amin.
Diyeceklerim bu kadar insallah.
Herseyde Hayr niyaz eyliyoruz, istiyoruz.