Selam aleyküm arkadaşlar siteye yeni üye oldum fakat uzun zamandır takipteyim ve 5/6 yıldır sizinle aynı duyguları ve maceraları yaşıyorum, unutamadığım ve aklımda kalan bir konuyu paylaşıp destek ve görüşlerinizi isteyeceğim,
öncelikle telefondan yazıyorum yazım hataları olabilir kusura bakmayın,
3 sene önce bir abimiz (kendisi malı buldu ve birden ev araba iş kurdu) cihazını gösterdi yanımızda test etti ağzımız açık kaldı asker telsizi gibi 2 büyük cihaz ( youtube da fatih temmuz videoları var ondaki cihazın aynısı rengi farklı sadece) bu cihazları ödünç aldık ve gümüşhane'de denedik kendi köyüm ve 2/3 noktada çılgınca işaret verdi, hatta ermeni mezarlığı var şimdi tarla olarak ekilip biçiliyor orada sapıttı her saniye başk yeri gösterdi ve bıraktık. Neyse diğer yerleri kazdık ve hiç bir şey çıkmadı, sert kaya ya da killi toprakdan başka, en saçması kalenin yakınında ufak tepe var onun üzerinde ( tam zirve değil) hem boşluk hem bakır ve hem de altın gösterdi ( cihaz böyle muhteşem bir şey
neyse orasını çok kazamadık zaten güvenimiz kalmamıştı vaz geçtik, o cihazlar hakkında ve fatih temmuz ( samsunda yaşadığımı ve elektronik meraklısı olduğunu biliyorum) nette bir sürü kötüleyici yazılar var ve ben neye inansam bilemedim, ha bu arada cihazın sahibi isim bermemişti ama samsundan bi abimiz amerikadan getirtti zart zurt atmıştı bir şeyler ve ben cihazların aynı cihazlar ve aynı adam tarafından yapılmış olduğuna inandım. Şimdi bu adamı ya da cihazlarını bilir misiniz? Şüpheli yerlerde de gösterdi büz yol kenarında da, bilgilerinize göre ben de bu sisteme yoğunlaşmayı düşünüyorum saygılarımla.
öncelikle telefondan yazıyorum yazım hataları olabilir kusura bakmayın,
3 sene önce bir abimiz (kendisi malı buldu ve birden ev araba iş kurdu) cihazını gösterdi yanımızda test etti ağzımız açık kaldı asker telsizi gibi 2 büyük cihaz ( youtube da fatih temmuz videoları var ondaki cihazın aynısı rengi farklı sadece) bu cihazları ödünç aldık ve gümüşhane'de denedik kendi köyüm ve 2/3 noktada çılgınca işaret verdi, hatta ermeni mezarlığı var şimdi tarla olarak ekilip biçiliyor orada sapıttı her saniye başk yeri gösterdi ve bıraktık. Neyse diğer yerleri kazdık ve hiç bir şey çıkmadı, sert kaya ya da killi toprakdan başka, en saçması kalenin yakınında ufak tepe var onun üzerinde ( tam zirve değil) hem boşluk hem bakır ve hem de altın gösterdi ( cihaz böyle muhteşem bir şey