aynidir kardes...kibris savasinda ve oncesinde turk cocuklarini havaya atip altina sungu tutarak katleden kendileridir. girmeyin su mevzulara diyiim kackereRumlarda aynımıdır ustalar
o bölümün açıklamasını yeni bir konu ile (tehcir dönemi) açıp detaylı anlattım kardeş.@Keskingöz kardeş konu güzel bir mevzu ama yazilanlarin bazilarina katilmiyorum özelliklede biz onlara falan filan yapmisiz kismina bence yazindan o tarafi cikarki dedigin kimse gelipte bazi seyleri yanlis anlayip bu insan bile demeyecegim insanlara bizim biseyler yaptigimiza inanmasin..ne yaptilarsa karsiligini almislardir bunun haricinde yapilacak her yorum o donemde katledilmis atalarimiza hakarettir..o yuzden senden tavsiyem o bolumu konundan cikarirsan cok sevinirim..
şaşırtıyorsun kardeşim.@Keskingöz kardesim o konuyuda takip edip yorumlama yapiyorum.ceddimiz adamlarin irkini katletti soykirim yapti bunu kabul edelim denmiş..bende dedimki biz boyle bisey yapmadik tarih ortada sen tarihi bikiyorsan incelediysen eger onu zaten yazmazdin diye duusndugumden uygun olmamis ya kaldiralim ya duzeltelim dedim.
he bizim gençler de sepetkaya anca düşmanlık etsin masadan kalksınhelebi cay icin soluklanin sakinleyin yigitlerim....bize kimin neyaptigi malumumuzdur..kimden intikam alinacaksa onlarin gomulerini bulun yeyin citircitir.gecmise bakip kederlencenize gelecege bakip cosun costurun..Ekli dosyayı görüntüle 235932Ekli dosyayı görüntüle 235933
Dedem kimlikte 1310 doğumluydu yani tahminen 581 eklersek 1886 falan edet dedem 100 seneye yakın bir yaşı vardı dedem öldüğünde ben ilk okula gidiyordum 10 11 yaşlarındaydım ermenileri çok iyi biliyordu misafirliğe gelen insanlara a latıyordyu ben ordan biliyorum çünkü canlı tanık ve şahit hiç kimse demesinki ermeni katledilmemiştir edilmiştir fakat bu olaylar karşılıklı olmuştur ernenilerin osmankıdaki ismi milleti sadıkadur ermeniler katliam görmüştür fakat katliamda yapmışlardır bana göre yanlış olan ermeni çetelere mavri mira hınçak gibi bunlara karşı bir atılım olmasıydışaşırtıyorsun kardeşim.
Soykırım yapıldı denilmedi aksine soykırım olayı kurmacadır denildi
Katliam konusu da karşılıklıdır diye yazıldı.
Tarihi inkar mı edelim?
Nedir bu katledildi deme korkusu?
neyden korkuluyor?
aynı düşünceyi paylaşıyoruz kardeşimDedem kimlikte 1310 doğumluydu yani tahminen 581 eklersek 1886 falan edet dedem 100 seneye yakın bir yaşı vardı dedem öldüğünde ben ilk okula gidiyordum 10 11 yaşlarındaydım ermenileri çok iyi biliyordu misafirliğe gelen insanlara a latıyordyu ben ordan biliyorum çünkü canlı tanık ve şahit hiç kimse demesinki ermeni katledilmemiştir edilmiştir fakat bu olaylar karşılıklı olmuştur ernenilerin osmankıdaki ismi milleti sadıkadur ermeniler katliam görmüştür fakat katliamda yapmışlardır bana göre yanlış olan ermeni çetelere mavri mira hınçak gibi bunlara karşı bir atılım olmasıydı