Nicedir aklımda idi bu; konuyu açmak şimdiye nasip oldu.
ERMENİYE GÖSTERDİK;
sıkça karşılaştığımız bir duyumdur.
“işaretin fotoğrafını Ermeni’ye gönderdik şöyle şöyle şunlar var”dedi
önce sorulması gereken soru şudur;
* ERMENİ BİLİR Mİ?
cevap: BİLMEZZZ
Bildiği konular nedir?
dededen kalma bir haritası var ise onun yerini bilir onun dışında da bir halt bilmez kardeşim!!
peki bu bilenler nerden uyduruyor?
şurdan;
bir konuda değinmiştim;
Kilise bazı bölge haritalarını güvenilir Aşiret büyüklerine ya da kiliseye sonuna kadar bağlı sağlam tek tük ailelere verdi.
ordan okumuş bir kaç ezber bilgi edinmiş şu şöyle ise bu da böyledir diye kafasında kuran tiplerdir.
*Yalnız; kilise tarafından, Ermeni bir bireyin müslüman biri ile hristiyan ailelerin gömülü malları üzerine anlaştığını öğrenirse, o Ermeni dışlanır ya da afaroz edilir!
Yani?
Bilse de gerçeği söylemez!!
Diğer bir Önemli Husus;
ERMENİ NOKTAYI GÖRDÜ SİHİRİ ÇÖZMEK İÇİN PARA İSTEDİ;
sakın ola kanmayasınız bu da yeni bir dolandırıcılık yöntemidir!
ermeni kişisi; ben burayı çözerim ama bana 4000 tl vereceksiniz der.
ne yapacaksın bu parayı diye sorarsanız;
altın tozu ham bakır bilmem incir sütü falanda filan haritada bu yazıyor der uydurur.
hele bir de noktaya gelmeden oturduğu yerde sihiri çözen Ermeniler var ki;
bunlar tam zirvede olan dolandırıcılardır.
düşmeyin diye yazıyorum bunları..
Bakın elinde harita olan Ermeninin gömüye falan ihtiyacı yoktur bu işi zevk içinde yapmazlar aksine o haritalara baktıkça oturur ağlarlar!
adamların ceddi kıyıma uğratılmış ceddimiz tarafından kabul edelim bazı şeyleri!
iş bu sebeple yazıyorum.
bu aralar forumda sıklaşmaya başladı; Ermeni’ye sorduk Ermeni’ye gösterdik cümleleri..
olayın kısa özeti budur..
Kolaylıklar diliyorum..
ERMENİYE GÖSTERDİK;
sıkça karşılaştığımız bir duyumdur.
“işaretin fotoğrafını Ermeni’ye gönderdik şöyle şöyle şunlar var”dedi
önce sorulması gereken soru şudur;
* ERMENİ BİLİR Mİ?
cevap: BİLMEZZZ
Bildiği konular nedir?
dededen kalma bir haritası var ise onun yerini bilir onun dışında da bir halt bilmez kardeşim!!
peki bu bilenler nerden uyduruyor?
şurdan;
bir konuda değinmiştim;
Kilise bazı bölge haritalarını güvenilir Aşiret büyüklerine ya da kiliseye sonuna kadar bağlı sağlam tek tük ailelere verdi.
ordan okumuş bir kaç ezber bilgi edinmiş şu şöyle ise bu da böyledir diye kafasında kuran tiplerdir.
*Yalnız; kilise tarafından, Ermeni bir bireyin müslüman biri ile hristiyan ailelerin gömülü malları üzerine anlaştığını öğrenirse, o Ermeni dışlanır ya da afaroz edilir!
Yani?
Bilse de gerçeği söylemez!!
Diğer bir Önemli Husus;
ERMENİ NOKTAYI GÖRDÜ SİHİRİ ÇÖZMEK İÇİN PARA İSTEDİ;
sakın ola kanmayasınız bu da yeni bir dolandırıcılık yöntemidir!
ermeni kişisi; ben burayı çözerim ama bana 4000 tl vereceksiniz der.
ne yapacaksın bu parayı diye sorarsanız;
altın tozu ham bakır bilmem incir sütü falanda filan haritada bu yazıyor der uydurur.
hele bir de noktaya gelmeden oturduğu yerde sihiri çözen Ermeniler var ki;
bunlar tam zirvede olan dolandırıcılardır.
düşmeyin diye yazıyorum bunları..
Bakın elinde harita olan Ermeninin gömüye falan ihtiyacı yoktur bu işi zevk içinde yapmazlar aksine o haritalara baktıkça oturur ağlarlar!
adamların ceddi kıyıma uğratılmış ceddimiz tarafından kabul edelim bazı şeyleri!
iş bu sebeple yazıyorum.
bu aralar forumda sıklaşmaya başladı; Ermeni’ye sorduk Ermeni’ye gösterdik cümleleri..
olayın kısa özeti budur..
Kolaylıklar diliyorum..