Dedektorburada Banner Mobile

Ermeni evinde içerdeki ocak

Dedektorburada Banner Mobile

blade0640

Yeni Üye
Ermeni evinde içerdeki ocağın içinden yumuşak toprak , küp kırıkları , porselen tabak kırığı (yeşil çift çizgili) ve 5 parça kurşun ve 30 cm derinlikte iki taş çıktı . arası horasanlıçıktı . 80 cm inildi . devamında ne vardır . nasıl biryol izlemeliyim fikirlerinizi alabilirmiyim . teşekkürler...

james

Member
Ermeni evinde içerdeki ocağın içinden yumuşak toprak , küp kırıkları , porselen tabak kırığı (yeşil çift çizgili) ve 5 parça kurşun ve 30 cm derinlikte iki taş çıktı . arası horasanlıçıktı . 80 cm inildi . devamında ne vardır . nasıl biryol izlemeliyim fikirlerinizi alabilirmiyim . teşekkürler...
Geri gelip almışlar, yine de ev hakkında bilgi ver, resimlerini çek birde hangi bölgede olduğunu söyle ermenilerin evleride koydukları malzemelerde bölgeye göre değişir.

AGEMO

Member
nasıl biryol izlemeliyim fikirlerinizi alabilirmiyim . teşekkürler...
Merhaba, evler güzeldir ama meşakatlidir. Detaylı ölçü alınmalıdır ki öyle ölçüler alınır ki sıralasam şimdiden vazgeçersiniz. Aslında zor değil keyifli de... Fotoğraf elbette çok önemli görülmesi gereken şeyler de oluyor. Hiç bir şey yapamıyorsanız bir kroki çizin kağıt üzerinde gösterin şurada şu var diye detaylı şekilde yön ve mesafeleri ile... Bahçesindeki ağacı çeşmesi kuyusu duvarlardaki nişleri, takası, diğerlerinden farklı penceresinden tutun da ocak ya da ocaklara kadar... Sabırlı olup konunun üzerine düşerseniz bir şeyler olur. Yoksa bu şekilde maalesef boşa zaman ve emek kaybı yaşarsınız.

Evlerde kapalıdan işaret çıkar ama doğru yoldasın aşağı devam et şeklinden ziyade o çıkan emarelerin bazı özellikleri vardır ve bir takım mesajlar içerir. Bazen çıkardığınız bir şeyin duruşu yönü bile önem arz eder. Evlerle ilgili şimdi burada sabahlara kadar yazarım ama kafa karıştırmaya gerek yok her şey sırayla...

Bahçe duvarınız ve evin dıştan duvar uzunlukları bile önemlidir. Buna emin olun.

Kurşun dedikleriniz dökme kurşun gibi algıladım ben, eğer mermi olsaydı işin rengi değişirdi diyeceğim ama o da zaten oradan çıkmazdı. Evde bildiğiniz ya da bilmediğiniz kaç ocak tandır vs yeri varsa konumları yönleri birbirlerine olan mesafeleri, mutfakta ocağın kendi ölçüleri duvara mesafesi gibi detaylar çok önemlidir. Kısacası çok da uzatmadan şöyle diyeyim ne kadar emek verilirse sonuca o kadar yaklaşılır.

DowserMan

Yeni Üye
Bu ocağın karşısına otur ve bir küp yada kese altının varmış gibi düşün ve ben olsaydım bu ocağın neresine saklardım diye düşün ve oraları kontrol et