Evrensel1998
Member
ustalarım dogalmı yorumlarmısnz
Ekli dosyalar
-
363.1 KB Görüntüleme: 19
Bu islerde deneyimlisin Evrensel1998,
Kayada hac benzeri seyler gorulmekte, lakin net bir sey soylemek yanlis olur kardesim. Sende gorselinin yetersiz oldugunu biliyorsun.
Yeni ve net bir resim (uzerinde cizim yapma) ekle ki bir seyler yazabilelim degil mi?
Üstat 10 kisi doğal dedi 10 kisi doğal demedi ne yapacaksın? Bu durumu en iyi sen anlayabilirsin kaya ile fiziksel temas kurup merakını gidereceksin bariz bir isaret emare yok vur kır parçala bak bakalım ne varmış.ustalarım dogalmı yorumlarmısnz

Kayaç sıradan bir kaya parcasi ise vurup kırıp parçalamak gayet doğaldır. Günümüzde dünyanın maden sahasi ocakları vs bir sürü yerde kayaclar parçalanıyor bunu biz yapmazsak zaten doga kendisi yapiyor. Üzerinde isaret olan kaya icin elbette onu korumak bizim icin değerdir lafim orayı kapsamaz.Bu resimde gorulen bu, isaret olup olmadigini kendin dogrulaman lazim. Elle yapildigindan emin olduktan sonra iki olasiligin olacak ve buda (?) yaptigim yere bagli. Soru isaretinin oldugu yerde baska bir isaret varsa; tum olay bulundugun tepe ve bu kaya ile ilgili olacak.
Ama isaret yoksa; yonun soru isaretine dogru alt kisimdaki yesil alan veya kayalara dogru olacak.
Ayrica ''vurup, kirip, parcalamana'' gerek yok, neden de yok!!!...
Oldum olasi bu tur kelime, davranis ve dusunce seklini hic onaylamadim. Umarim, bir gun bu islere merakli arkadaslar da benim gibi dusunmeye baslar.
Ekli dosyayı görüntüle 318759