Kamhi Leonard
PiSaGoR
Anladık delisinDesene burda bile kurtuluş yok
Kadınlar bizim baş tacimiz de :174:
Anladık delisinDesene burda bile kurtuluş yok
Adam HaklıDesene burda bile kurtuluş yok
Ne onlarla ne onlarsız olmuyor ne edem baş taçı diyem buarada nerdesin çay yok muhabbet yok tadım tuzum yok bugünlerdeAnladık delisin![]()
Kadınlar bizim baş tacimiz de :174:
Bu deli adam senin gözlerinden öper sormaz oldunuz beni nealemdesin gözüm iyimisinAdam Haklı)
hiç femin ya da pozitif ayraçla bakamam arkadaş, kimse kusura bakmasın. bir nefes alalım yahu)
:140::140::140::140::140:Ne onlarla ne onlarsız olmuyor ne edem baş taçı diyem buarada nerdesin çay yok muhabbet yok tadım tuzum yok bugünlerde
Valla nicedir kimse çay yapmıyor ben de öyle bakıp çıkıyorum. sen ne alemdesin kar kış paydos mu verdin ne ettin ?Bu deli adam senin gözlerinden öper sormaz oldunuz beni nealemdesin gözüm iyimisin
İnanırım birde bana delimisin dedin gecen karda mangal yakarken ede hayden buyrun kim deli:140::140::140::140::140:
Yemekten sonra kahkaha
Gecenin bu saati saç kavuruyorum desem unanirmisin fırat :zuhaha:
Valla
Sendeji haklısın :72:İnanırım birde bana delimisin dedin gecen karda mangal yakarken ede hayden buyrun kim deli
Yok gözün ben araziye çıkmasam nefes alamam karkışta mağaraları gezerim rahat duramam ben bu ay sonunda bir sıkıntım var onu atlatırsam Allah’ın izniyle güzel görselerim olaçakValla nicedir kimse çay yapmıyor ben de öyle bakıp çıkıyorum. sen ne alemdesin kar kış paydos mu verdin ne ettin ?
E hadi inşallah. bekliyoruzYok gözün ben araziye çıkmasam nefes alamam karkışta mağaraları gezerim rahat duramam ben bu ay sonunda bir sıkıntım var onu atlatırsam Allah’ın izniyle güzel görselerim olaçak
Deli küpeli bir çay demle yarım saate gelecenSendeji haklısın :72: