Dedektorburada Banner Mobile

Define çubugu

Dedektorburada Banner Mobile

Amisos

Editör
Salam aleykum arkadaşım. Çubuğun bir iş yapmadığını söyleyenlerden biride bendim burada. Ben kimseyle dalga geçmem haddim diyildir. Sadece edindiyim tecrübelere göre söylemişdim bunu altından gümüşden bakırdan aliminiumdan volframdan princden çubuklar yaptık denedik testler yaptık. Testlerde tamam buluyorsun gizlediyini. Ama gelki gerçek kazılarda hep yalnış kazıyorsun, burada bulunan bir çok çubukçu arakadaşların yıllar önce paylaştıkları tecrübe etdikleri metodları denedik yine olmadı. Bir kişi diyil tam 3 kişiydik ayrı ayrı çubuklarla denedik olmadı. Ve bu çubuk senelerimizi aldı. Daha sonralar dedektörle devam etdik bir çok kiymetli altın gümüşler bulduk tek tekçilikde. Daha sonra daha kaliteli daha pahalı cihazlara yöneldik aldık getirdik ülkemize. Ama inan ki arkadaşım iyi bir dedektörün yerini dedineçilikde hiç bir cihaz tutnaz. Şimdide elimizde baya yüksek maliyetli cihazlar var iş yapıyormu evet yapıyor kismen. Ama yinede dedektörü ayrı bir köşeye koyuyorum. Ben burada altın var kaz al diyen çubukcuya rastlamadım. Eger sen böyle bir başarıyl yakalarsan Gönül eri kardeşimide alıb gelirsin benim ülkeme sizi konuk ederim ben . Selametle arkadaşım
Aleyküm selam abim
Bence abim herkez düşüncesini paylaşmakta özgür dileyen inanır isteyen inanmaz iş bukadar basit kendini bilmez 2 tane abimiz anma HADSİZ yine abimiz sorun yok hatırlayan bilir abi yıllar evvel anlattım samanlık ta iğne görmüşüm diyorum yok olmaz çubuk metal bulmaz vb.. söylemler oldu çubukçu ile tanış olup ilerleyen yıllarda samimiyet ilerledi bu günlere geldik çok şükür

Amisos

Editör
Aleyküm selam abim
Bence abim herkez düşüncesini paylaşmakta özgür dileyen inanır isteyen inanmaz iş bukadar basit kendini bilmez 2 tane abimiz anma HADSİZ yine abimiz sorun yok hatırlayan bilir abi yıllar evvel anlattım samanlık ta iğne görmüşüm diyorum yok olmaz çubuk metal bulmaz vb.. söylemler oldu çubukçu ile tanış olup ilerleyen yıllarda samimiyet ilerledi bu günlere geldik çok şükür
Sana bi lafım yok abi zaten açıklama yapmana gerek dahi yok
Gelelim ÇUBUK olayına çoğumuzun aklındaki soru işareti ne ? ? ?
ÇUBUK METAL BULUR mu evet BULUR
Anma bulmasını bilene çubuk dedektör gibi deyil abim dedektör bip yapar kazarsın
anma ÇUBUK öylemi abi yerin altında bi enerji var görmediğin bilmediğin bir enerji var seni üzerine çekiyor

Amisos

Editör
Yine söylüyorum ben usta deyilim ustasından ders almaya çalışan acemiyim abi çırağım ben daha öğrendiğim kadarı ile anlatmaya çalışayım abim ustanın inceldiği yeri onu izlemeden işi bittikten sonra metal ve boş luk ile baktım metalde sapma oluyor bazen 1,5 mt ila 3 mt sapma yapıyor bazende metal olma yan sinyallere gittim
Anlayacan abim çubuk ehli olmayanı yanıltır
Kandırır bana şuan 1 tirilyon versen gel bak desen kendimi ve seni kandırmış olurum
ANMA ustanın inceldiği peşinden benim baktığım yaklaşık 9 yer üzerinden açıklayacak ım ÇUBUK olayını

Amisos

Editör
Diğer çubuk kullanan ne kullanır nasıl kullanır bilmem abim lafımda yok helal olsun gemisini yüzdürene sizlerin kullandığı çubuk lar teslerde verdiği tepkiyi arazide veriyorsa bu ya doğru yada yanlış sinyaldir bunu NASIL aşacağız 1.önceliğimiz çubuk METAL e duyarlı olacak ekstradan minerali de bulursun belkide 4 mt aşağıda kireç katmanı belki 20 hadda 40 mt tabanda bi su akarı buldun metal sandın ne yapacaz elimize altın alıp şansını yukseltirsin sordum ustaya avcumda altın olduğu halde yanılırmıyım iyi analiz edip incelemezsen çubuğun metal vuruşuna aldanır ve yanılırsın sen METAL sandın boşluk baktın veriyor kare çiziyor oda içinde metal tepkisi var sanırsın bilemezsin o belkide toprağın altında bol mineralli 7 mt derinde jeep büyüklüğünde kaya var örnek kaya 5e5 bi küp olsun yaydığı sinyale göre odanın da metalinde çapı yüzeyde farklı olacak mt de 30 cm 7 mt derindeki kaya ve oda otomatikman 7x7 oldu bunu çubuğu kullanan kişi zamanla la anlayacak tecrübe istiyor biraz kazarsın kaya çıkar der bu sahte sinyallere kapıldın nasıl çıkarsın 1 araziyi bilecen iyi analiz edecen der burda 7 mt derinde oda ve para olurmu bu arazi buna uygunmu
2 kazılmış kapatılmış alan varmı örnek dramos bulduğunu sandığın yapının girişi bellimi göç me var mı giriş yok ise dolgu yoksa kesin nineraldir diyor

Amisos

Editör
Şahsen ben dahi bir test ortamı yapamadım işlerim yoğun geçiyor çubuğa o kadar hakim deyilim yetenekli ellerin çubuğu bu abim çubuğu kaldırır kaldırmaz direk altın ve gümüş e gitmez her şey olabilir gözü ile bakacan şunu da ekleyeyim çekim alanı içinde METAL sinyali var ise onuda yakalar asla kaçırmaz çubuk kullanmayı bilen HERKEZ kullanabilir belki tepkiler farklı olur çubuk ta test bence boş bi tarlada çukurlar açılcak çeşitli metaller gömecek 1 kişi çubuğu kullanan kişi asla bilmeyecek ne olduğunu orada çubuğuna bakacak iyice inceleyecek abi gözlerim kapanıyor detayları ile anlatacam çok yorgunum

Amisos

Editör
Şahsen ben dahi bir test ortamı yapamadım işlerim yoğun geçiyor çubuğa o kadar hakim deyilim yetenekli ellerin çubuğu bu abim çubuğu kaldırır kaldırmaz direk altın ve gümüş e gitmez her şey olabilir gözü ile bakacan şunu da ekleyeyim çekim alanı içinde METAL sinyali var ise onuda yakalar asla kaçırmaz çubuk kullanmayı bilen HERKEZ kullanabilir belki tepkiler farklı olur çubuk ta test bence boş bi tarlada çukurlar açılcak çeşitli metaller gömecek 1 kişi çubuğu kullanan kişi asla bilmeyecek ne olduğunu orada çubuğuna bakacak iyice inceleyecek abi gözlerim kapanıyor detayları ile anlatacam çok yorgunum
ÇUBUK KONUSU ÇALIŞMA ŞEKLİ DOĞRULUK DERECESİ BİRAZCIK UZUN ve DATAYLI KONU
HAZIRSAK BAŞLIYORUM . . .
TEK başına metal çubuğu en iyi kullanıcıyı dahi şaşır tır ne yapmak lazım kullanacağın ekipmanı çoğaltmak lazım örn. Teknoliji karot başka çubuk çeşitleri ile metalin verdiği sinyalin doğru mu yanlış mı olduğunu anlayacaksın der ustam kendi sohbetlerimiz den aktarıyorum metal çubuğun cok çok iyi olsa bile tek başına zorlar prof olması lazım ben dahi boşluk , dolgu , krom , metal cubuk kullanıyorum extradan alan tarama baska alan tarama dahi kullanıyom görüyor sun sen zaten anma benim işim önceliğim çubuk tespit icin gidilen şahısın acelesi var ise elimde ne var ise kullanır cubuktan aldığım verinin DOĞRULUK payını yükseltmek için cubuk tan eminim %50 boşluk bakarım tatmin oldum %60 oldu dolgu tespit ettim %70 oldu alan tarama actim cubuk ile aynı veri verdi %80 oldu arazi okuması ile bunu % 90 na çıkarırım der bir yerden emin olmadan kimseye kazın demem diyor ekliyor davet edenin acelesi yok sa en az 3 sefer bazi zamanlarda sadece cubuk ile analiz ederim çubuk kapattı hemen kazın alın parayı yok bu sabır işi der bazı yerler dengk gelir 2. Bi incelemeye gerek kalmaz anma şöyle bir hesap var
Kayma ve sapma hesabı bu derinliklere gore değişiklik verir yerin altından yoğun bir şekilde enerji algılıyorum bunu net bulmak icin önce yapının yaydığı GAZ çıkışını sağlamak lazım BU ÖNEMLİ buraya dikkat LÜTFEN bulunan yapıların ve metallerin yaydığı enerji yuzeyde yayıldığı için bazı yapılarda bu enerjiyi delikler yardımı ile uzaklardan çıkış sağlar lar çoğu işi bilmeyen cubuk kullanıcısı minerale takıldım der geçer

Amisos

Editör
Bu yapıları ve paraları saklayan eski insanlar bunların bir enerji yaydığını zaten biliyor lar idi bu enerji saklama yöntemleri var çubuk çok eski den beri aktif olarak var yüzeysel para saklayan üstünü mineral ile saklar mezar yapilarinda uzaklardan yada yakinlardan enerjinin çıkışını saglayan hava kanalları yaparlar bu enerji çıkışı sağlanmadıkça yapının girişini şeklini metali bulmak zor herkez beceremez derin işlerde gaz çıkışı sağlanmadıkça ben dahi sapıyorum tamam aşağıda bi mezar ve parası var dönem soygunuda yememiş bundan eminim anma bu yapı yerin 18 mt altinda yuzeyde çizdiğim çizimler ile aşağısı bir değil merkezlemek için muhakkak karot ile gaz çıkışı sağlamak şart diyor en az 4 yerden delik delip gazdan sonra bakmak lazım diyor usta

Amisos

Editör
Buna 1 e 1 şahid oldum ilk tespit ile gazı çıktıktan sonraki tespilerin arasinda en fazla 2 mt sapma yapıyor bana kalırsa çoğu kullanıcıda burda hata yapiyor belki tespitleriniz doğru anma noktalayamiyoruz yapının yaydığı gaz metalin enerjisi cubukta yanilmalara sebep veriyor tespit ediyor anma tam noktasını kapısını tespid etmek uzman işi abim bu sebepten yayılan gazın çıkışı sağlanırsa yapının çizimi metalin tespiti daha kolay oluyor anlayacağın abim derin işlerde her kullanıcı muvaffak olamıyor buna konyada da şahid oldum fore kazık ile 16 mt derinlikte bi delik kamyon üstü karot ilede 4 delik delinmiş 3 katlı yapılar var asıl yer en altta yüzey çizimi net deyildi odalar ve koridorlar eğimli virajlı çizim verdi halan gaz çıkışı sağlıyor o yüzden saçma cizimler veriyor dedi yer ve algiladiklarim doğru %1000 eminim dediklerim harici baska bir sey çıkması mümkün deyil diyor anma oda tam burdan cikacak diyemiyorum metrajı fazla mt de 20 cm kaysan yaklaşık 4mt sapar kayma hesabını yanlış hesaplarsak kapının girisi burası deriz anma 4 mt saparız netleştirmek için gaz çıkışı yada karot ile oda yada kolidor aranacak baska yolu yok gibi

Amisos

Editör
Bizim metal çubuğunu destekleyen ihtimalleri dogrulamak icin baska cesitlerimiz var cihazlarımız var cihazlari cok nadir kullandığını görüyorum emin olmadan kimseye kazı yaptirmam emin isem şeklini şemalarını çizerim nerden nasıl teşebbüs edecek anlatirim tekrardan gitmek gerekiyorsa gider yeniden inceler ilk inceleme ile 2.inceleme arasinda ki sapmalara bakarım gazı çıktıktan sonra yine bakarım son kez incelerim ve aralarında ki fark a bakar hatalarımı anlarım sen çubuğu kaldırsın enerji var dersin inceler altın dersin ben kaldırdım burda hiç bir şey yok derim sen altin var dedin ben ise mineral dedim ya bu mineralli sileceksin senin için zor yada bulduğun enerjinin paranın yada baska birseyin mi anlamak icin gelen sinyal odanın içinde mi dışında mı oda var mi yok mu oda var ise oda ve metal derinlikleri ayrımı aynı mı sayet oda var ise birde giriş olacak dolgu bakacaksın burda hersey yanılır anma dolgu asla yaniltmaz bu cubuk ile dolguyu bulursun krom ile koruma duvarı nı bulursun var ise kullandığın ekipman paranın enerjisi odanın gazı giriş koridoru tavan ve taban derinlikleri metalin derinliği niş temi yerde mi havada mı iyi inceleyip odanın ölçüleri icinde yer aliyorsa bunun MİNARAL olma şansı YOK dersin
Sonra ki konu soygun yemiş mi yememiş mi

Amisos

Editör
Çoğu kullanıcın çözemediği olay dönem soygunu
Bazen ben dahi yanılıyorum ya cok iyi incelemek lazım bazen avcuma altın alırım bazende cubuk kendi açar burdan para alınmış derim altın alınmış anma halan % 80 enerji yayıyor kim olursa olsun ister teknoliji ister çubuk burada herkez para var sanır para varmış anma gitmiş bunu avucuna aldığın metal ile çözebilirsin yada en son gaz çıkışı sağlandıktan sonra net anlarsın enerji yogunsa bu sekilde tespid edersin enerji dusuk ise bende cubuklar bi muddet sonra kendi aciyor soyulduğunu anlarım sayet cubuk acmadi avucumda altın var yine açmadı gaz çıkışı yaptım halan var diyorsa burası sağlamdır soygun yememiş tir

Amisos

Editör
Diyer ustaların çubukları nedir neye tepki verir bilmem abim ben bizde olanların üzerinden yapılması gerekeni izah etmeye çalışıyorum..
Sordum ustaya misal sen gelmedin konya ya beni yolladin benim işim var gelemiyorum dedin beni gönderdin senin buldugun yeri bulabilirmiyim diye sordum yapının yakınlarında isen sen deyil ÇUBUK bulur hiç basılmamış yere gittin davet ettiler bakmaya gittin yaninda altın olacak metal çubuğunu kaldırdın aradı aradı yön verdi gittin yayılan sinyali buldun diyelim ki çubuk altın vuruşu verdi önce iyice enine boyuna çapına şekline derinliğine bakarsın sonra avcuna altını alırsın avcunda altın var iken de aynı ölçümleri yaparsın aralarinda ki farklara bakarsın cok bi fark yoksa bu sinyal metalin sinyalidir avcunda altin var iken cubuk baska yere yön veriyorsa orada bir sey yok demektir

Amisos

Editör
Metali tespit ettin oda da tespit ettin dolgu da var anma avcuna altın aldın cubuk odadan çıktı baska yone gitti yada arama yaptı anma sinyal bulamadı burası oda var anma parası gitmiştir uğraşma
Ilk defa gittiğin arazide çubuğun cekim alanında paranın sinyali var ise baska hiç bir seye takilmaz anma arazi bom boş cubuk kaldırdın arıyor anma bir sey yok diyor üstüne gidersen sana muhakkak bir sey verir cubuk var diyorsa vardır yok diyorsa yoktur üstüne gitmeyeceksin metali buldun mezarı buldun girişi buldun dolgulu yapıyı buldun hepsi bir biri ile bağdaşıyor ise korkma orda onlar var emin olduktan sonra soyulup soyulmadigina bakacaksın der