Amisos
Editör
Aleyküm selam abimSalam aleykum arkadaşım. Çubuğun bir iş yapmadığını söyleyenlerden biride bendim burada. Ben kimseyle dalga geçmem haddim diyildir. Sadece edindiyim tecrübelere göre söylemişdim bunu altından gümüşden bakırdan aliminiumdan volframdan princden çubuklar yaptık denedik testler yaptık. Testlerde tamam buluyorsun gizlediyini. Ama gelki gerçek kazılarda hep yalnış kazıyorsun, burada bulunan bir çok çubukçu arakadaşların yıllar önce paylaştıkları tecrübe etdikleri metodları denedik yine olmadı. Bir kişi diyil tam 3 kişiydik ayrı ayrı çubuklarla denedik olmadı. Ve bu çubuk senelerimizi aldı. Daha sonralar dedektörle devam etdik bir çok kiymetli altın gümüşler bulduk tek tekçilikde. Daha sonra daha kaliteli daha pahalı cihazlara yöneldik aldık getirdik ülkemize. Ama inan ki arkadaşım iyi bir dedektörün yerini dedineçilikde hiç bir cihaz tutnaz. Şimdide elimizde baya yüksek maliyetli cihazlar var iş yapıyormu evet yapıyor kismen. Ama yinede dedektörü ayrı bir köşeye koyuyorum. Ben burada altın var kaz al diyen çubukcuya rastlamadım. Eger sen böyle bir başarıyl yakalarsan Gönül eri kardeşimide alıb gelirsin benim ülkeme sizi konuk ederim ben . Selametle arkadaşım
Bence abim herkez düşüncesini paylaşmakta özgür dileyen inanır isteyen inanmaz iş bukadar basit kendini bilmez 2 tane abimiz anma HADSİZ yine abimiz sorun yok hatırlayan bilir abi yıllar evvel anlattım samanlık ta iğne görmüşüm diyorum yok olmaz çubuk metal bulmaz vb.. söylemler oldu çubukçu ile tanış olup ilerleyen yıllarda samimiyet ilerledi bu günlere geldik çok şükür