Amisos
Editör

19 Ekim 2025
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.
Abi kimse yaptığı yapıyı tamamen doldurmaz yapı Kaya ise bazen 20 cm 30 cm Toprak zemine sererler anma tavana kadar dolu oda olacağını sanmam diyelim ki full dolu boşluk alamıyorsunuz o zaman metal bakacaksınız birde dolgu başka da bir şansınız YokUstam bizim buralar full mineral zemin kum kaya 1mt toprak altı minerelli kaya dibimizde oyma var ama mezarı bulamiyoruz bosluk var ama kazınca boş minerale yakalaniyoruz diyorumki bu mezarın içi toprakla dolu olmalı boşluk vermiyo çubuk sizce verirmi boşluğu gümüşle baksak yani metalle metal tesbot edebilirmiyiz benbkemiklede baktım gene mineral çıktı
bu sekil kullaniyorum.usta ayni tepkileri veriyor.Fakat benim.derinlik 13-14Bu da meşhur metal çubuğu Çubuk metal bulmaz diyenlere gelsin
ama burda bu arkadas metal tepkisini alinca ,bide bosluk baksa daha garanti olur. Ben tek metal veren yere ugrasmam.Bosluk ve kemikde veriyorsa belki...Bu da meşhur metal çubuğu Çubuk metal bulmaz diyenlere gelsin
O arkadaş benim zaten abim biz önce metal bakarız sonra boşluk sonra dolgu boşluk videosunu da attım abi 2.sayfada kaldı sanırımama burda bu arkadas metal tepkisini alinca ,bide bosluk baksa daha garanti olur. Ben tek metal veren yere ugrasmam.Bosluk ve kemikde veriyorsa belki...
18 MT de gördük 28 MT de 13 ,14 ne kibu sekil kullaniyorum.usta ayni tepkileri veriyor.Fakat benim.derinlik 13-14
18 mt de ki düz zeminde mi ,tepelik yada yamacta mi? benim yer duzluk abi ,tepe vs yok18 MT de gördük 28 MT de 13 ,14 ne ki
Şaşırma abim 18 mt olan Konya da dümdüz yer 3 katlı oda sistemi ile şaşırtma amaçlı yapılmış olmalı asıl oda körlenmiş 28 MT olan bizim buralarda dağlık eğimli arazi alınan ölçüde yanlışlık yok dereden girsen 30 mt koridoru olsa zaten yapar 30 ila 40 mt derinlik şaşırma abim isteyene ıspatlarım18 mt de ki düz zeminde mi ,tepelik yada yamacta mi? benim yer duzluk abi ,tepe vs yok