Yaklasik 1 bucuk metrede karsilastim cozumunu yapacak ustalarin yorumunu bekliyorum saygilar
Ekli dosyalar
-
183.4 KB Görüntüleme: 59
Cevreyi alacak sekilde bir kac resim daha eklemelisin konuna kardesim,Yaklasik 1 bucuk metrede karsilastim cozumunu yapacak ustalarin yorumunu bekliyorum saygilar
Sanki kertenkele bari bir hayvan aşşa inmeye çalışıyor. Hedefin buranin altı olma olasılığı çok yüksek...Yaklasik 1 bucuk metrede karsilastim cozumunu yapacak ustalarin yorumunu bekliyorum saygilar
Bende altinda diye dusunuyorum ama onemli olan girisini tespit etmek bakalim Allah ne nasip edecek kimisi isaret baska yere atiyor diyor isten sogudumKARDEŞ BENDE 3.5 METRE DERİNLİK TE BENZER KAYA YA DOLANMIŞ 2 ADET YİLANLA KARŞILAŞTIM SONRA YER SAHİBİNE AŞAĞIDA 2 ADET ODA MAHZEN VAR DEYİNCE YAPTİRMADİLAR...EGER BENİ DİNLERSEN SANA AŞAĞIDA ODALAR İN OLDUĞUNU SÖYLESEM İNANİRMİSİN..EN AZ 3 EN FAZLA 7 METRE Yİ BULUR.İYİ BİR ÇUBUKÇU BUL KENDİNE... BOŞLUK TESPİTİNE CALİS.
Bende altinda diye dusunuyorumda ama onemli giristen girmek ne tarafa kazmayi vurayim onu bilmiyorumKARDEŞ BENDE 3.5 METRE DERİNLİK TE BENZER KAYA YA DOLANMIŞ 2 ADET YİLANLA KARŞILAŞTIM SONRA YER SAHİBİNE AŞAĞIDA 2 ADET ODA MAHZEN VAR DEYİNCE YAPTİRMADİLAR...EGER BENİ DİNLERSEN SANA AŞAĞIDA ODALAR İN OLDUĞUNU SÖYLESEM İNANİRMİSİN..EN AZ 3 EN FAZLA 7 METRE Yİ BULUR.İYİ BİR ÇUBUKÇU BUL KENDİNE... BOŞLUK TESPİTİNE CALİS.