Dedektorburada Banner Mobile

Coreklenmeis yilan

Dedektorburada Banner Mobile

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Ustam Ben çöreklenmiş bir yılan görmedim siz çöreklenmiş yılan olduğuna eminsen hem kayanın içine hem altına bak en fazla iki buçuk metre

Neverloss

Yeni Üye
Ustam Ben çöreklenmiş bir yılan görmedim siz çöreklenmiş yılan olduğuna eminsen hem kayanın içine hem altına bak en fazla iki buçuk metre
Usta yorumun icin tesekkurler mavi cizgilerle belirtim bu isaretin mali ve degeri hakkinda ongorulerin varmi sari yogunluklumu herseyi kapsayabilir mi ?

Ekli dosyalar

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Usta yorumun icin tesekkurler mavi cizgilerle belirtim bu isaretin mali ve degeri hakkinda ongorulerin varmi sari yogunluklumu herseyi kapsayabilir mi ?
Burada bu türlü konuşmalar yasaktır siteye zarar vermektedir alışveriş değer öğrenmek yasaktır yoksa yöneticiler sizin kaydınızı siler

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Niyetiniz işareti çözümü ise size gereken bilgileri yazdım ama niyetiniz başka ise alışverişse kaydını silinir haberiniz olsun

Neverloss

Yeni Üye
Niyetiniz işareti çözümü ise size gereken bilgileri yazdım ama niyetiniz başka ise alışverişse kaydını silinir haberiniz olsun
Niyetim alisveris degildi tabikide usta ben sadece isaretin degerini konumlandirmak istedim yanlis anlasildiysam kusura bakmayin daha once deneyim kazanmis olan insanla uzaktan bakan insan bir olmadigi icin deneyimiz dogrultusunda merak ettiklerimi sordum.

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Niyetim alisveris degildi tabikide usta ben sadece isaretin degerini konumlandirmak istedim yanlis anlasildiysam kusura bakmayin daha once deneyim kazanmis olan insanla uzaktan bakan insan bir olmadigi icin deneyimiz dogrultusunda merak ettiklerimi sordum.
Sen işareti çöreklenmiş falan değil bir şey de benzemiyor Ben benzetemedim Bir de diğer Ustalar baksın

T...Men

Bilgili Üye
Sen işareti çöreklenmiş falan değil bir şey de benzemiyor Ben benzetemedim Bir de diğer Ustalar baksın
nik ustan dogru yazmis, coreklenmis yilana benzettigin olusumu isaret olarak ele alacaksan; bulundugu kayaya bakmalisin. Ayrica bas kismi kalkiksa bu kayanin yakin cevresini incelemelisin.

Neverloss

Yeni Üye
nik ustan dogru yazmis, coreklenmis yilana benzettigin olusumu isaret olarak ele alacaksan; bulundugu kayaya bakmalisin. Ayrica bas kismi kalkiksa bu kayanin yakin cevresini incelemelisin.
Yorumlarini dikkate aliyorum usta sizdemi yilana benzetemediniz.

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Madem ki buna yılan diyorsunuz Resimden pek benzemese de her şey dönünce bunun güneybatı yönünde ve Doğu yönünde iki ayrı kilise olması lazım bu yılanın Güneyli yönünde Akarsu olması lazım mezarlık Doğu kısmında mı daha değerli mezarlar hafif Güney batılı yönde kilisenin ilerisinde hakim Tepedeki yerdedir o yönde Zaten gereken işaretler olmalı onlar yok ise bu yılan falan değildi yani dediğim yönlerde dediğim şeyler olması lazım bunun çevresinde daha çok batılı yönlerde Kalesi olması lazım Daha bir sürü lazım olan gereken şey var bu uzun hikayedir zordur Bunun parası tabii ki yılan ise