Çook acil bilginize ihtiyaç vardır

Cemov

Aktif Üye
Katılım
25 Ocak 2019
Mesajlar
119
Tepkime puanı
167
Puanları
7
Görüşlerin için teşekkür ederim. Burası düz bir arazi yani tepe başı falan değil hatta vadi de denilebilir. iki dağ arası yaklaşık 700 metre.
Kitap larda yazan tarih araştırmaları dışında. Buradan dere geçiyormuş ama derenin yönünü değiştirmişler. 200 mt uzağında değirmen varmış. Değirmeni hatırlayan bir ihtiyarımız var.
Kendini boşa fazla yorma. Varsa dedektör kazdığın yer ve çevresine tut olmuyorsa da emek çaba zaman hayal kırıklığı v.s üzmesin sizi.
 

Zemin bozuk

Bilgili Üye
Katılım
11 Nis 2022
Mesajlar
277
Tepkime puanı
186
Puanları
7
Kardeşim aynen arkadaşlara katılıyorum onlar daha iyi bilirler lakin ufak tefek kırıntı bilgilerimle söyleyeceğim orasi çöküntü, erozyonik bir bölgeye benziyor , etrafta desem ki soyle soyle kaya oyma , tıraşlama v.b. bir sey var veya eski bir v.s. tamam bir arastirma yapılıp, analiz oluşturup yap ama çubukları etrafta gezdir ve yer alti tespitlede çubuğun bosluk gösterdiği yerlere tut ayni veriler eline gecer diye tahmin ediyorum , ama gönlünde halen varsa dedigim sekilde yap ayni şeyler varsa ugrasma derim kardeşim
 

The Thing

C*
Süper Moderatör
Katılım
27 May 2017
Mesajlar
4,609
Tepkime puanı
6,935
Puanları
24
Şu an ki görüntü çubuk ile değil sağlam bir makine desteği ve verdiği değerli ile devam edilmelidir diyor.
 

toyalp

Bulaşan mazlumun ahıdır.Kainat bu yükü kaldıramaz.
Süper Moderatör
Katılım
29 Kas 2016
Mesajlar
1,712
Tepkime puanı
681
Puanları
14
Matkap ve ya karot varsa duvara bir delik açıp içeriye yılan kamera salın. Kayda değer bir şeyler varsa ve mezar değilse gerekli izinleri alıp hakkını verin.
 

_Mithra_

🇹🇷 M¡₺ŕ@ 🇹🇷
Moderatör
Katılım
5 Haz 2018
Mesajlar
1,897
Tepkime puanı
1,224
Puanları
20
Yaş
51
Konum
İstanbul
Orada tarihi bir yapı olduğu net.
Han hamam kervansaray mahsen ya da her neyse.
Metal dedektörü ve ucuz yollu görüntüleme cihazları size kesin bilgi vermez.
İmkanınız varsa güvenilir profesyonel birilerinden destek alın. Yoksa aradığınız her neyse burası için samanlıkta iğne aramak gibi bir şey olur
 
Üst