Dedektorburada Banner Mobile

Conrad gr3-plus hayal kırıklığı yeni dedektör arayışı...Conrad A2

Dedektorburada Banner Mobile

ac4601

Yeni Üye
Merbahalar öncelikle gr3-plus almayı düşünen varsa kesinlikle uzak dursun. Bu cihaz yardımcı cihaz olarak kullanılır ama ana cihaz olarak kesinlikle kullanılmaz. Gradiometre olayı ile pinpointer vs kesinlikle doğru çalışmıyor. Dedikleri kuzey güney tarama detayları dahil herşeyi noktası noktasına uygulamamıza rağmen çekimler arasında ciddi farklar oluyor.
Acaba nokta mı kaçırıyoruz diyip işaretleyip 10-10 tarama yaptık farklı sonuçlar verdi. Bunlardan dolayı kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Yeni bir cihaz arayışındayım Conrad markasından bir miktar soğumuş olsam da Conrad A2 Pulse dedektör güzel gibi duruyor tecrübeleriniz veya tavsiyelerinize sonuna kadar açığım.

Karabulut

Operatör
Aynı saatlerde çekim yapın Misal bugün 12 de yaptınız Diğer gün yine 12 de Sonuçları karşılaştırın Bir yerde okumuştum belki faydası olur

emic

Yeni Üye
boşver sensörlü cihazları bazıları hariç bütçenize uyan bir gpr radar alın işinize bakın saygılar

Mehmetarkın

Aktif Üye
Aynı saatlerde çekim yapın Misal bugün 12 de yaptınız Diğer gün yine 12 de Sonuçları karşılaştırın Bir yerde okumuştum belki faydası olur
Bugün hava açık ve güneşli cihazınızla çekim yaptınız..
24 saat sonra çekim yapacağız aradan birgün geçti ve yagmur yağmış..
İşte o zaman asıl farklılık olur..
Yani saat ayrıntısı doğru değil.. Topraģın nemi, kuruluğu asıl etkin olandır.. İnternette herkes birşeyler söyler kardeşim boşverin onları..

Doģrusunu emic kardeş söylemişki yıllardır söyleye söyleye ağzımızda tüy bitti.. Sensörlü cihazlardan uzak durun.. Daha ne söyleyelim.. Yada nasıl anlatalım..