aynen usta davutları arıyor ama kuru sıkı birşey çıkmaz christostan.Bisiklet seninmi usta ?Eğer kimse onu gönderecek bir kağıt bilirse, davoutlar bodena olarak adlandırılan bir mahala alanı arıyorum.
Google böyle çevirdi. Teknoloji ne ilerliyor vay be.
Hayalimdeki bisiklet bu ustam, bende gazelle var biniyorum. Bisiklet bende biraz hastalık gibi bişey. İyi akşamlar ustam saygılar,aynen usta davutları arıyor ama kuru sıkı birşey çıkmaz christostan.Bisiklet seninmi usta ?
ustam ben amerikan arabacı? ama tallin gittiğim zaman orada bayan arkadaşın bisiklet var 3 speed schwinn araçtan daha iyi ulaşım için kullanıyorum ,tallinde millet bisiklet delisi arkadasim da dahil burdada seni buldum daha ne istiyim ?? sana sözüm olsun brooks bir sele.@vakko ustam bisikleti sorduğunuza göre sanki biraz bilginiz yada direk kendileri biliniyor tarafınızca. Yani bi brooks sele varsa alırım hediye![]()
.ψαχνω μια περιοχη η μαχαλα που λεγοταν davoutlar bodena οποιος γνωριζει κατι ας ενημερωσει η αν υπαρχει χαρτης με την ονομασια αυτη
Yok abi derin mevzu hic girmeYunancamı bu ? Burada davutpaşa diye 1 yer var orayımı arıyor
Konusahibinin haritasini ver bi piskilet alsin sana ?@vakko ustam bisikleti sorduğunuza göre sanki biraz bilginiz yada direk kendileri biliniyor tarafınızca. Yani bi brooks sele varsa alırım hediye![]()
Harita nerde gözlüğüm yok loo ?Konusahibinin haritasini ver bi piskilet alsin sana ?
Abi konusahibi talep etmis derin bir muvzu iceren bilgi talep ediyiHarita nerde gözlüğüm yok loo ?