Dedektorburada Banner Mobile

Burdan bak

Dedektorburada Banner Mobile

Sevket0011

Yeni Üye

tabiat anaya baş kaldırmamak lazım

haklisin usta tabiat anaya karşı gelinmez
Haklısın abi merakimiz var bizimde yanilabikiyorux

vakko

Çok sevipte Taptığımız Başlara Taç Yaptığımız....
Haklısın abi merakimiz var bizimde yanilabikiyorux
en güzelini yapıyorsun boş adım atmaktan çok araştırmak her zaman iyidir.Araştırmacı yönünüz bol olsun.

Sevket0011

Yeni Üye
en güzelini yapıyorsun boş adım atmaktan çok araştırmak her zaman iyidir.Araştırmacı yönünüz bol olsun.
Eyvallah saolun

jeolog

Uzman
Tavsiyem mavi icine aldiginiz sizce yilan bana gore de kuvars damari olan o cizgisel yapiyi yakindan bakmak ve hemen alt ve ustunde devam eden benzer kuvars damarlarina bakmak olsun.

haklisin usta tabiat anaya karşı gelinmez
Nasla, burasi icin de lazer ile kesilmis hayali mevcut. Oysaki soldan bakildigindi sag blok fotografin cekildigi yone yakin. Bu arada bize bakan yuzlerdeki cizimlerin yani sira ic kisimda da arapca yazilar mevcut. Olusumu dogal.

AVCILAR

Aktif Üye
Tavsiyem mavi icine aldiginiz sizce yilan bana gore de kuvars damari olan o cizgisel yapiyi yakindan bakmak ve hemen alt ve ustunde devam eden benzer kuvars damarlarina bakmak olsun.

Nasla, burasi icin de lazer ile kesilmis hayali mevcut. Oysaki soldan bakildigindi sag blok fotografin cekildigi yone yakin. Bu arada bize bakan yuzlerdeki cizimlerin yani sira ic kisimda da arapca yazilar mevcut. Olusumu dogal.
Üstadım izinde yim. Doğa severlik le alakalı bir çok dal mevcut ama en çok ilgilimi çeken jeoloji oldu. Hedefim Toros dağlarından başlamak.

jeolog

Uzman
Üstadım izinde yim. Doğa severlik le alakalı bir çok dal mevcut ama en çok ilgilimi çeken jeoloji oldu. Hedefim Toros dağlarından başlamak.
O zaman ilk etapta Toroslarin jeolojik olusumunu internetten arastirin :) biraz zorlu baslayacaksiniz ama eglenceli olacagina eminim :)

AVCILAR

Aktif Üye
O zaman ilk etapta Toroslarin jeolojik olusumunu internetten arastirin :) biraz zorlu baslayacaksiniz ama eglenceli olacagina eminim :)
Hiç şüphem Yok ondan. Toroslar da bulunan kentler su kuyuları yapar mış suyu tuta bilmek için azimleri bile ayrı bir güzel .

Metalicvoice

Operatör
Konuyu daha fazla yokusa surmeyin derim. Yakininda dahi olda Baska yerlere yonelin. burada zaman harcamayin. benzer yapi daha once gordum. dogalligi tartisilmazdir. gorulen emareler benzetmedir. Rastgele...

timur964

konularim
mukemmel görsel

ersen0010

Bilgili Üye
Tabiat güzelliğini yapmış güzelliği bozmayın bence. Başka yerler araştırın