Dedektorburada Banner Mobile

Bu süliet bir hayvanı mı anımsatıyor ?

Dedektorburada Banner Mobile

T...Men

Member
Evet kangal'a benzemekte, boynun ve on ayagin bittigi yerde kayalar birlestirilmis gibi. Sence de oyle degil mi?

T...Men

Member
Aynen öyle hocam yatan bir köpek nerden baksan hiç dikkat çekmeyecek bir taş ama sol arkadan bakınca bu süliet çıkıyor
Enerjini sadece kopek dedigin yere yogunlastirma. Diger konunda da yazmistim ''yigmalar'' tarim arazisi acarken toplanan kayalar olabilir (ama resimlerde goremedigimiz baska yigmalar varsa o baska). Bak...arazide hic hac isaretin yok. Buyuk(ruh deligi) ve kucuk oymalar(mezari gosteren) bana oyle geliyorki ''erken roma donemi'' ne aitler.

İsmailozgul6321

Aktif Üye
Enerjini sadece kopek dedigin yere yogunlastirma. Diger konunda da yazmistim ''yigmalar'' tarim arazisi acarken toplanan kayalar olabilir (ama resimlerde goremedigimiz baska yigmalar varsa o baska). Bak...arazide hic hac isaretin yok. Buyuk(ruh deligi) ve kucuk oymalar(mezari gosteren) bana oyle geliyorki ''erken roma donemi'' ne aitler.
Aynen öyle hocam paylaşım yaptığım tüm konular hepsi birbirine yakın bir yer zaten köyümüz büyük bir dere yatağına yakın bide işaretlediğim konular hala tarla arazisi olarak kullanılmış değil zamanla oralarada geçilcek kimse işaret bilmiyor görmez öyle ben koyunlar var diye çok geziyorum öyle denk geliyorum