Dedektorburada Banner Mobile

Bu kayayi okuyabilen bir usta var mi

Dedektorburada Banner Mobile

define94

Member
Bir adet yuvarlak diğerlerine kare şeklinde oyma mevcut bu ne anlama gelir

Hookook

Bilgili Üye
Benim tahminimce bir yapının parçası o yuvarlak içine aldığın yerler de kayaları birbirine kenetlemek için yapılmış perçin noktaları gibi iyi bir çubuk ustası etrafında boşluk varsa şansınızı deneyin derim.

define94

Member
Benim tahminimce bir yapının parçası o yuvarlak içine aldığın yerler de kayaları birbirine kenetlemek için yapılmış perçin noktaları gibi iyi bir çubuk ustası etrafında boşluk varsa şansınızı deneyin derim.
Teşekkürler değerli yorumunuz icin

bozoklu

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Sabit olmayan kayaya işaret yapılmaz. Hookook kardeşimin dediği gibi kayaları birbirine sabitlemek işçin açılmış yuvalardır. Ancak, bazı tümülüs gömülerinde etrafına steller konulduğu da olmuştur. biraz şüpheli bu taş.

Efendi51

Editör
Alanda mezar falan olabilir ve bu taşda kapak olabilir boşluk tespiti yapabilir misin? Bu oymalar mezar işaretidir çıktığı yer neresi ise hemen çevreye bakınız rastgele inşallah

T...Men

Member
define94 baska konularda acmissin galiba, ama hepsinde yetersiz resim ve bilgilendirme var. Benim anlayamadigim actiginiz konular ''yardim istemek'' amacli ama malasef yardim almamak icin elinizden geleni yapiyorsunuz. Yuvarlak oyma yeni yapilmis amaaa kareler cok sey ifade eder.

define94

Member
define94 baska konularda acmissin galiba, ama hepsinde yetersiz resim ve bilgilendirme var. Benim anlayamadigim actiginiz konular ''yardim istemek'' amacli ama malasef yardim almamak icin elinizden geleni yapiyorsunuz. Yuvarlak oyma yeni yapilmis amaaa kareler cok sey ifade eder.
Bu kaya yerinden oynamış ustam