Dedektorburada Banner Mobile

Bu İşaret neyi temsil ediyor hazine nerde olabilir

Dedektorburada Banner Mobile

AGEMO

Aktif Üye
Bu son taşta işaretin alası da olsa önemsiz. Çünkü kaldır at dediğimiz sabit olmayan bir taş bu yüzden de önem arz etmez. Burası bir mezarlık olduğu için oradaki çoğu taşta çeşitli betimelemeler olabilir ama bu hepsinin işaret olduğu anlamına gelmez. İçlerinde doğal olanları da var. Doğal olmayıp betimleme yapılanları ise bir nevi mezar taşı gibi düşünün, define işareti değil

Burası zaten antik bir mezarlık çok yaşlı ama çok da mühim bir mezarlık diyemem. Haliyle oradaki o yığmaların da çoğu mezar bazıları ise insanların topladığı taşlardan oluşuyor. Yığma olmayıp böyle gösterdiğiniz tipteki kayaların üzerlerinde türlü işaret bulmanız normal çoğu mezar verir ve kayda değer de değildir.

Diğerine de bakacağım yakalarsam tam notasını size özelden yollarım.
bunlarıda buldum hocam dikkatimi çeken işaretler size göndermek hepsinden bir bilgi çıkartmanız için fazla kanıtlı fotoğraflarla yardımcı olacağım size

Ekli dosyalar

Bu son taşta işaretin alası da olsa önemsiz. Çünkü kaldır at dediğimiz sabit olmayan bir taş bu yüzden de önem arz etmez. Burası bir mezarlık olduğu için oradaki çoğu taşta çeşitli betimelemeler olabilir ama bu hepsinin işaret olduğu anlamına gelmez. İçlerinde doğal olanları da var. Doğal olmayıp betimleme yapılanları ise bir nevi mezar taşı gibi düşünün, define işareti değil
anladım hocam bilginize hayranım çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için olurda işin sonunda bir şeye varırsak allah nasip ederse sizin emeğiniz çok büyük olacak inşallah birşeyler bulupta senin payınıda vermek boynumuzun borcu oldu artık hocam :)

AGEMO

Aktif Üye
Estağfurullah bir beklentim yok yeter ki sonuca ulaşın başka şey istemem ama bu şekilde kendinizi çok yıpratırsınız. Ben her fırsatta şu yığmalara bakacağım, çok fazla var ve doğru olanları tespit edemediğimiz sürece anlamı olmaz. Zaman içinde patikalar bile bozuluyor değişiyor diye her detayı ele alarak bakıyorum noktalayabilmek adına... Yoksa öyle atıp tutarak şurası hedef demekle olmaz. Yazık günah emek veriyorsunuz. Şurası diyorsam orası olmak zorunda benim için... Dediğim gibi bakacağım yine sakin kafayla...

Estağfurullah bir beklentim yok yeter ki sonuca ulaşın başka şey istemem ama bu şekilde kendinizi çok yıpratırsınız. Ben her fırsatta şu yığmalara bakacağım, çok fazla var ve doğru olanları tespit edemediğimiz sürece anlamı olmaz. Zaman içinde patikalar bile bozuluyor değişiyor diye her detayı ele alarak bakıyorum noktalayabilmek adına... Yoksa öyle atıp tutarak şurası hedef demekle olmaz. Yazık günah emek veriyorsunuz. Şurası diyorsam orası olmak zorunda benim için... Dediğim gibi bakacağım yine sakin kafayla...
Olsun hocam gönlümden sana vermek geliyor bana yardım eden insanları yüz üstü bırakman asla sizin bir beklentiniz olsun yada olmasın :))
Tamam hocam kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız öyle davranın sakin kafayla siz baktığınız da daha bana haber verirsiniz hocam

hocam şuan bir dedektör buldum altın dedektörde mevcut siz bilgi verin ona göre gidip işaretli yere gidip aratacağız

AGEMO

Aktif Üye
Devamını size yazarım özelden... Bunu bile göstermemem lazım normalde de bahane ile bilmeyen arkadaşlara genç kardeşlerimize de örnek olsun istedim. Her bilgiyi de mezara götürecek değiliz. Oymalar arazide çok şeyi temsil edebilir arkadaşlar. Bu yüzden de gördüğünüz her oymayı hemen sunak zannetmeyin. O oymaların yapılış şekline detaylarına göre bile manaları değişir.

oymalar2.png

Devamını size yazarım özelden... Bunu bile göstermemem lazım normalde de bahane ile bilmeyen arkadaşlara genç kardeşlerimize de örnek olsun istedim. Her bilgiyi de mezara götürecek değiliz. Oymalar arazide çok şeyi temsil edebilir arkadaşlar. Bu yüzden de gördüğünüz her oymayı hemen sunak zannetmeyin. O oymaların yapılış şekline detaylarına göre bile manaları değişir.

Ekli dosyayı görüntüle 316316
Vay be bu eskilederki insanlar ne kadar akıllı ya 10 yıl düşünsem aklıma gelmez burası böyle yeri bide bekliyorum sizi hocam özelden vereceğiniz bilgileri

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör

Ekli dosyayı görüntüle 316316
Hocam Bu işaretlediğiniz yer tarladır ve o taşlarda tarladan toplayıp orda biriktirmişler evet benzerlik var ama bilemedim söylemek istedim yinede karışıklık olmasın