Ölçmenize gerek kalmadı ben göreceğimi gördüm. Dediğim gibi bir alan işareti imiş. Oralarda taş yığma taş öbeği yok mu diyecektim siz zaten gösterdiniz.
Değerli kardeşim bunlar Batıda görünen taş yığmalardan 3 tanesini temsil ediyor. Ara mesafelerinden de hangi 3 yığma olduğunu tespit edip bunlardan da 2 yakın olanın ortasında durup uzak olan yığmayı arkanıza alarak baktığınız yönde önünüzde patika olacak. Bu patika da az ileride yol ayrımı yani çatal yapacak. Tam çatalda ve yol ayrımının sol tarafı sağa göre farklılık gösterecek. Bu çatal yapan patikanın içinde işiniz.
Yani önceliğiniz Batı'daki öbeklerden aynı bu oymalar gibi ince uzun üçgen yapan doğru 3 tanesini tespit etmek. Sonra da elinizle koymuş gibi şuna gitmek:
Ekli dosyayı görüntüle 316285
Ha ama göz kararı bulamazsanız da ölçüm yine gerekir. Oymalar arası atıyorum 10 cm ile uzun aralar da 25 er cm geldi diyelim. Batı'da görünen taş öbeklerinden de 3 tanesi buna tutarlı şekilde 10 adım ve 25 er adım gibi gelmeli, gelmek zorunda... ve iki yakın olandan bir tanesine de patika dayanmak zorunda...