Dedektorburada Banner Mobile

Bu hangi hayvana benziyor

Dedektorburada Banner Mobile

sevdalı

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Bunların hepsi aynı taşmı
Taşın kedisini yokla cihazla..
Boşluk sesi bak ,,zaten bazı yerleri farketmişsin. Sonra etrafını ve baktığı istikameti kontrol et. Kolay gelsin

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
IMG_8041.jpeg

Birden başlayayım metal ve boşluk testini yapın her ne hayvansa yılana benziyor bire bakıyor

Ledun

Editör
Ekli dosyayı görüntüle 316570

Birden başlayayım metal ve boşluk testini yapın her ne hayvansa yılana benziyor bire bakıyor
@nik üstadımız hepimiz için büyük kiymet.
Yine nokta atış yapmış.

Bencede 1 ve 2 nolu kayalar oradan alınıp altı kontrol edilmelidir.
Dedektor derinliği yetmeyeceği için başka bir tespit yönteminin yoksa 1 metre kadar kazıp dedektor tutun. Ayrımsız modda sinyal gelirse 1 metre daha inin. 2 metreyi geçmez.
Zekatını da bana gönder insallah . 😁 😁 😁

Once tespit sonra islem.

İsmailozgul6321

Aktif Üye
Yine nokta atış yapmış.

Dedektor derinliği yetmeyeceği için başka bir tespit yönteminin yoksa 1 metre kadar kazıp dedektor tutun. Ayrımsız modda sinyal gelirse 1 metre daha inin. 2 metreyi geçmez.

Once tespit sonra islem.
Yeterki çıksın yardımcı olan tüm siz değerli hocalarımada gönülden hediye edeceğim zaten 😃

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Yine nokta atış yapmış.

Once tespit sonra islem.
Eyvallah kardeşim Allah razı olsun Sizler de benim için çok kıymetlisiniz zamanım yettikçe dilim döndükçe vaktim oldukça cevaplanmaya çalışıyorum Evet doğru dersiniz kesinlikle 1 ve 2 nolu taşların ve o taşların ortası orta yerin altına bakılmalıdır bazen mezarlar 2-3 metre 7 metreye kadar çıkabiliyor ama yine Ustamın dediği gibi birkaç metre kazık dedektör tuttum

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Yeterki çıksın yardımcı olan tüm siz değerli hocalarımada gönülden hediye edeceğim zaten 😃
Allah razı olsun bizi düşündüğün için pay alacağım diye Yorum yapmıyorum Yeter ki çıksın siz mutlu olun Ben de mutlu olurum olur da çıkarsa benden benim adıma yeğenlerime hediye alırsın iyi günde harcayın ve hakkım helali hoş olsun helal olsun Türkiye'de olmuş olsaydım kesin gelirdim sana misafir olarak