Dedektorburada Banner Mobile

Bu alandaki oluşumlar doğal mı nasıl çalışma yapmalıyım

Dedektorburada Banner Mobile

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
İnsan önce suyu boşaltmalısınız içine bak bakayım mail ne tarafta ya da oklu işareti Multi izle herhangi bir arttı vesaire var mı içinde içinde hiçbir şey yoksa akıntı tarafında giriş var demektir
IMG_6265.jpeg

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
IMG_6259.jpeg

Bu Kayalık bana şüpheli kontrol et varsa şühpeli biryer resimlendir

Bonan06

Yeni Üye
Haftaya oradayım gidince daha detaylı fotoğraflar çekip atıcam

• Beğen
Tepkiler: nik

bozoklu

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Sanki burayı daha önce görmüştük.

Bonan06

Yeni Üye
Merhabalar bu hafta alana tekrar gittim biraz daha gezdim. Dikkatimi çeken bir kaç taş oldu onları da fotoğrafladım yorumlarınızı bekliyorum. Burdaki oymalar tek bir taştaydı

Ekli dosyalar

OZY.YA

Moderatör
Moderatör
oymalar kullanım amaçlı sanırım define işareti olduğunu düşünmüyorum ama araştırmanızı derinleştirin burada bir yaşanmışlık var belli ki üçgen taş ve üçgen oymanın olduğu bölgeyi geniş fotoğraflarsanız güzel olur 4 bir yandan

Bonan06

Yeni Üye
oymalar kullanım amaçlı sanırım define işareti olduğunu düşünmüyorum ama araştırmanızı derinleştirin burada bir yaşanmışlık var belli ki üçgen taş ve üçgen oymanın olduğu bölgeyi geniş fotoğraflarsanız güzel olur 4 bir yandan
arkası bu şekilde

Ekli dosyalar

james

Aktif Üye
Tuhaf bir yer, yaşantı olmuş. İşaretlerin çoğu kullanım amaçlı çok eski medeniyet yaşamış.
burada vakit harcama bir sonuca ulaşamazsın, bu gibi medeniyetlerde define yani senin aradığın şeyler olmaz. anca mezar bulursun içi de boştur.

Bonan06

Yeni Üye
Tuhaf bir yer, yaşantı olmuş. İşaretlerin çoğu kullanım amaçlı çok eski medeniyet yaşamış.
burada vakit harcama bir sonuca ulaşamazsın, bu gibi medeniyetlerde define yani senin aradığın şeyler olmaz. anca mezar bulursun içi de boştur.
Şu kaya garibime gitti içindeki otları temizlediğimde içinde bi parmak boyunda kanal vardı. Taşın içindeki otları temizlediğimde de kayanın içine doğru gidiyodu bu normal mı boş bir şey mi peki hocam

Ekli dosyalar