Once orjinal oldugunu ispatla altust yantaraflarininresimlerinubura yukle kii yoktur zaten yukleyemezsinBizansın kutsal ağırlıkları diye geçiyor zamanında kantar olarak kullanılırmış resmini atacağım Türkiye’de bazı müzeler de var bunun maddi değeri var mıdır varsa nerden öğrenebiliriz
Salı günü bunun benzerlerini Amasra müzesinde gördüm.... Güzelim amasradan çıka çıka o kadar tarihi esermi çıkmış dedirtti bana... Lahitlerin dış yüzeyleri müzede bunların içindekiler nerde diye soran yok....Bizansın kutsal ağırlıkları diye geçiyor zamanında kantar olarak kullanılırmış resmini atacağım Türkiye’de bazı müzeler de var bunun maddi değeri var mıdır varsa nerden öğrenebiliriz
athena figürlü yurt dışı 3500 euro açılış fiyatı 1 yıl geçmiş alan yok.Tr de para etmez.Bizansın para eden daha iyi kutsal eşyaları var.
Tesekkurler ustam
athena figürlü yurt dışı 3500 euro açılış fiyatı 1 yıl geçmiş alan yok.Tr de para etmez.
![]()
Auction: Run weight in the Form of Athena's bust, late Roman-early Byzantine, 4. - 5. Century — buy online. Auction catalog "A80kua | Art and antique crafts. Day 1" from 13.11.2019: photo, price auction lot 1760
Buy Run weight in the Form of Athena's bust, late Roman-early Byzantine, 4. - 5. Century at auction. Find the best deal and price for Run weight in the Form of Athena's bust, late Roman-early Byzantine, 4. - 5. Century. Auction categories: Europaen Art, Antique art. Auction from 13.11.2019, lot...veryimportantlot.com
Çok zor.Bence bizansın sarılarını bulsun.Tesekkurler ustam
Burda 2000 tl ye okutup gecsin bayram harcligi yapsin dahasi olmaz
Beklediğim den düşükmüş bu Piyasa da para eden şey az anladığım kadarı ile forumu takip ediyorum sürekli sikke atan arkadaşlar oluyor onlardan da daha değerli olana denk gelmedimTesekkurler ustam
Burda 2000 tl ye okutup gecsin bayram harcligi yapsin dahasi olmaz
Onlarin cohu nabiz yoklayan taklaciBeklediğim den düşükmüş bu Piyasa da para eden şey az anladığım kadarı ile forumu takip ediyorum sürekli sikke atan arkadaşlar oluyor onlardan da daha değerli olana denk gelmedim
Teşekkür ederim ? nabız mı yokluyorlar onu neden yapıyorlar ki biz de taklaya gelmeyelim diye soruyorum?Onlarin cohu nabiz yoklayan taklaci
Bakma sen onlara tarif ettigim gibi get okut gec elinde patlamasin
Opmek opturmek icinTeşekkür ederim ? nabız mı yokluyorlar onu neden yapıyorlar ki biz de taklaya gelmeyelim diye soruyorum?
Kalsın??Opmek opturmek icin
daha yazdigin kelimeden niyetini ayikirim
See istersen bi sansini dene ?