Merhaba bu işaretin olduğu Kaya toprak üzerinde biraz irice tek parça bir kaya mı ,ve bu fotografı çekerken durduğunuz şekilde baktığınız yön yaklaşık Kuzey miydi .eğer bunlar doğru ise yatay çizgiler muhtemelen onların eski kıble yönüdür ki buda çizimde özellikle eksik bırakılmış bir parça olduğu anlamına gelir yani fotoğrafı çekerken sırtınız özellikle hafif sağ omuza hafif yakın bizim kıblemiz .üstte yazdıklarım doğru ise aradığınız bir mezar ve yaklaşık 70 adım da benim yürüyüşüyle 72 çıkıyor muhtemelen de küçük taş ve Kaya parçaları var üzerinde .eğer kontrol etme şansınız varsa telefonunuz dan pusula yı açıp kontrol edin üstte çift çizgi olan taraftan tek çizgi olan tarafa doğru 210 dereceyi göreceksiniz .o yönde 70 adım ve kontrol edin.yönler doğru değilse yazdıklarım tamamen hatalı olacaktır gidip kontrol etmenize değmez.işarete yaklaşımım sizlere farklı gelebilir ama yönler doğru ise lütfen es geçmeyin.yönetici olmuş yada onun gibi bir makamda olan bir erkek mezarı arıyorsunuz