avucuna numune alınca da mi gidiyor minerale ?selamun aleykum. kardeşlerim alan tarama , çubuk hepsi minerale gidiyor. değerli hedef olarak gösteriyor. Açınca kil veya mineralli toprak çıkıyor. bu sorunu aşmanın bir yolu varmı,özellikle çubuk kullanma tekniği olarak önerisi olan. şimdiden değerli bilgileriniz için teşekkürler
Mineral aramanın şahı diyorsunuzFrekanslı alan tarama çözüm
Doğru cihaz ve saha kullanım tecrübesi ile hedefe ulaşırsınızMineral aramanın şahı diyorsunuz
Çubuk kullanan kimse alan taramayı önermez.Doğru cihaz ve saha kullanım tecrübesi ile hedefe ulaşırsınız
Alan tarama larda sever minerali kaçırmaz, cihazına göre değişiklik gösterir, ey gidi eski günler bizler çok konu aşınırdık çok cihaz markası konuştuk çubuğun üstüne tanımam en kral alan tarama mala shef hepsi yanında oyuncak kalır ille de çubuk anma en önemlisi de onu kullanan şahsiyet dir iyi bir çubuk ve iyi bir Usta nin çözmeyeceği olay yok artık çubuğa bakış açım çok farklı bu sezon alan tarama ile bazı tespitlerim oldu anma emin deyilim çünki tecrübe etmemisiz bulduğum yerlerin çoğu mineral çıktı sanırım bir de doğru var yine son noktayı çubukçu söyledi madem ki konusu açıldı elime resim geçerse paylaşırım demiştim çubuk ve sembol yeteneğine güvendiğim bu işlerden elini eteğini çekmiş 3 beş tane kıramadığı ahbabı sebebi ile keyfi gelirse ilgilenen nazlı bi abimizin çubuklarının resmi biri metal çubuğu hertürlü metal mineral de dahilDostum çubukla sadece boşluk bulursun. Onun dışında kazmadık yer bırakmassın. Frekanslı alan tarama çalışma teknolojisi farklıdır.alana altın frekansını gönderir. Alıcısı da malzemenin bulunduğu yere götürür seni. Altın broz gümüş frekansı haricinde bir yere götürmez seni.
Keşke bunu yazmadan frekans alıp göndermenin ne olduğunu araştırsaydın. Senin söylediğin sadece alan tarama satanların reklam sayfasında olurDostum çubukla sadece boşluk bulursun. Onun dışında kazmadık yer bırakmassın. Frekanslı alan tarama çalışma teknolojisi farklıdır.alana altın frekansını gönderir. Alıcısı da malzemenin bulunduğu yere götürür seni. Altın broz gümüş frekansı haricinde bir yere götürmez seni.
Dostum çubukla sadece boşluk bulursun. Onun dışında kazmadık yer bırakmassın. Frekanslı alan tarama çalışma teknolojisi farklıdır.alana altın frekansını gönderir. Alıcısı da malzemenin bulunduğu yere götürür seni. Altın broz gümüş frekansı haricinde bir yere götürmez seni.