GencKoleksiyone
Aktif Üye
Ustalarım bana sahte gibi geldi. 2. Constants (Sakallı olarakta geçer) döneminden. Fikirlerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum.
Oh her zamanki gibi yine ortamımıza şenlik kattın ustamYuzdev80 orjinal yuzde on eskitme yuzde onda donem sahtesi
İnşallah ustam.Ben çok az para dan anlarım 3-4 tane tip. anlamam pek diğer ustalar baksın İnşallah.
Vallahi ne yalan söyliyeyim bende ilk defa gördüm. Acaba yapımcısı (Sahte ise) dalgamı geçmiş neBu sikkelerde gülen insan figürünu ilk defa gördüm. Gözleri de tam olmamış. Kendiniz bulmadiysaniz itibar etmeyiniz ustam. Bence sahteler. Ustalarimizdan gelecek yorumlari da bekleyelim. Saygilar sevgiler.
Alaşımı değişik geldi biraz. ıYı usta bir baksın inşallah. Bu arada kendim çıkarmadım parayı.Yeni dönem sahteleri olarak basılması maliyet ve karlılık adına satıcıyı memnun etmez.özelliği olan bir para değil.orjinal bir para olsa bile çok getirisi yok.ıYı ustam da bi baksın.
aynen katılıyorum.Yeni dönem sahteleri olarak basılması maliyet ve karlılık adına satıcıyı memnun etmez.özelliği olan bir para değil.orjinal bir para olsa bile çok getirisi yok.ıYı ustam da bi baksın.