Dedektorburada Banner Mobile

Aslan işareti

Dedektorburada Banner Mobile

Mal bulanındır

BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI
??Bir huzur vermedin adamlara senle ne yapacaz çılgın hafiye ?️‍♀

deli firat

DOĞACI
Ahanda vakit geldi bana kalabalık geldiler ?

Karabulut

Operatör
Güzel duruyor ama aslan değil de başka bir hayvan gibi boyun kısmı çok uzun. Köpek gibi yada koyun lama gibi birşey olabilir. Bilemedim ben.
Usta ilk gördügüm de ? keçiye benzettim

Turko

Uzman
12713"]
Güzel duruyor ama aslan değil de başka bir hayvan gibi boyun kısmı çok uzun. Köpek gibi yada koyun lama gibi birşey olabilir. Bilemedim ben.
2 sene onceki halinde arka ayagida saglammis ayniyerin farlki profilden cekilmis haali

[/QUOTE]
Vay arkadaş 2 yıl önce bakmışız konuya oradaki fotoğraflar ile şimdiki fotoğraflar farklı . Aynı kişi mı açmış konuyu bakayım hele. Aynı kişi ise biraz tatil yapsın arkadaş.

leon

Aktif Üye
12713"]
2 sene onceki halinde arka ayagida saglammis ayniyerin farlki profilden cekilmis haali

[/QUOTE]

Hastayım, arşivine.

Cetin42

Member
Usta eğer bu aslansa malı çok kıymetli olur güzel kabartma malıda büyük ihtimal yakınlarda olamaz boşluk ara muhtemelen Kaya yada oda mezarı bol şanslar

Mal bulanındır

BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI
Usta eğer bu aslansa malı çok kıymetli olur güzel kabartma malıda büyük ihtimal yakınlarda olamaz boşluk ara muhtemelen Kaya yada oda mezarı bol şanslar
Mesela konudaki resimler uzerinde ciz goster muhtemel bisey olabilecek yerleri ciziver resimde