Dedektorburada Banner Mobile

Arkadaslar sonuc alinamadi...Yanlis yer mi?

Dedektorburada Banner Mobile

T...Men

Aktif Üye
Size gecmiste yapilan bir arastirmanin detaylarindan bahsetmek istiyorum. Yer; deniz kiyisina yakin bir yerdi.
1767855984387.jpg
Kayanin sol tarafinda asagidaki isarete rasladik.
1767855818347.jpg
Isaretin 4-5 mt. onunde yapilan calisma sonunda 2 mt. derinlikte 6 adet roma donemi kiremit bulduk. Lakin altinda ve cevresinde hic bir sey bulamadik.
1767855765732.jpg
Nerede yanlislik yaptigimiz bulabilmek icin konuyu sizinle paylasmak istedim. Yardim ve yorumlarinizi bekliyorum. Simdiden tesekkurler.

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Sevgili Ustam inanın bu resimlere bakarak bir şey görmek çok zor ya daha net görüntüleri yok mu buraların zaten Gözlerimiz yaşlandı gerçekten bakarken zorluk çekiyorum

T...Men

Aktif Üye
Sevgili Ustam inanın bu resimlere bakarak bir şey görmek çok zor ya daha net görüntüleri yok mu buraların zaten Gözlerimiz yaşlandı gerçekten bakarken zorluk çekiyorum
Uzgunum ustam,
Bu mevzuyu unutmustum,arsivi yoklarken rasladim resimlere ve bu resimler en net olanlari idi. Gorebildigini yorumlasanda olur. Ozellikle kiremitler uzerinde olanlari(bu kiremitleri saklamak ve korumak icin her seyi yapmislardi kil, horosan ne ararsan vardi). Bunlar korsan koyu diye bilinen bir yerle ayni bolgede.

T...Men

Aktif Üye
Arkadaslar,
Olumlu, olumsuz tum yorumlariniz benim icin degerlidir. Bakis acilariniz ile beni yonlendirip yardimci olursaniz memnun olurum.

OZY.YA

Moderatör
Moderatör
1. foto kapak gibi duruyor kayalıkta gayet müsait 2. fotoda belirli bir şekilde figürler var ama foto çözünürlüğü ne olduğunu anlamamıza izin vermiyor ıslak fotosu olsaydı daha belirgin olabilirdi 3. foto da kiremitler sanırım kiremitler o zamanda yapı malzemesi olarak kullanılmış ama başka bir kullanım şeklide altın saklamadır içine altın konulduğu hamuruna altın tozu karıştırıldığı ile karşılaşılmıştır