BulursamKader25 ustam herşey nasib kısmet arayacan bulacan çıkaracan sonrasında kuzuyu yedirecen bizlere hala bekliyoruz ustam unutmadik kuzuyu.
Sektör fena tehlikeli karışık anlıyan anlar anlamayan ne yapsın . önceden aynı kuyumcudan bilezik almıştım bunu paraya çevirmek gerekti kardeş hiç takılmadı desemde avucunun içinde büktü atdı tezgah altına gitti bilezik derken adam bükmeyle anlıyor olayı katılıyorum işi bilmek önemli @timur964
Kuzu bahanesi, bize lazim olan sohbet, muhabbet.BulursamKader25 ustam herşey nasib kısmet arayacan bulacan çıkaracan sonrasında kuzuyu yedirecen bizlere hala bekliyoruz ustam unutmadik kuzuyu.
Ustam nasipse olur inşallah Belkide onunda zamanı varAyagimin altinda 3 tane sezarin kardasi var amma zamani gelmedi veya nasip bizim degil herhalde.
Bu dunya cok garip be kardasim:
Van depreminde vandaydim. Montumu kaybettim.
Carsiya gittik, acik bir tane dukkan yok. Cebimde para var, kagittan farki yok. Karnimiz acikti acik lokanta yok. Corba dagitimi yapan bir cadira girdik. Mercimek corbasi ve tas gibi sert ekmek veriyorlar. Ekmegi corbanin icine attim, yumusacik oldu. Hayatimda yedigim en lezzetli corba ve ekmekti.
Misafiri oldugumuz kardasimiz, Bir Seyyidimizin kendine hediye ettigi amma cok buyuk geldiginden dolayi hic giymedigi 7 senedir gardrobunda duran cok guzel bir kabani bana hediye etti. Hala kisin giyiyorum. Kime niyet kime kismet misali.
2,5 metrede guzel bir mezar tespit ettim.
İslem yapacak ekip yok. Getirttik bir jsb. Oglen vakti salladi ilk kepceyi. 2 metreeye geldik buyuk bir sal tasi cikti. Operatorun kafasi karisti. Onu kovanin dislerini kirdi, sonra kovan yirtildi. Birakip geldik mecburen.
Tespit icin bir yere gittim. Daha hedefe varmadan arkamdan jandarma geldi. Araci aradilar. Bagajda 120 cm. Mavi renk kaya levyesi var. Uzman Cavus oltalari gordu levyeyi gormedi. Goze gostermeyen var. Bascavus ise definecilerden cektiklerini bana anlatip durdu. Tabancayi belimde goruyor sormuyor ruhsatli mi diye. Sordurmayan var.
Hersey cok garip bu dunyada.
Salladim gidiyor.
Gidecek gidecegi kadar.
Belki bir gun Sezar da onumuze cikar be ustam)