Gelir gelmez ben bilmem ustam bilir gelirse ekime gelmezse dikime derim kimsenin ağzından söz veremem teklifini aynı şekilde bildirecegimden emin olYer İstanbul biz hazırız sadece ustam ve seni bekliyor olacağız ama gelirken 50 Gr altınla gelin çek senet kabul etmem bilesingerçi nasıl olsa gelmiyecekya hadi biz bekliyor olalım
![]()
Sen de gram maneviyat olduğunu sanmam size yalancı lazım abi islamin ilk şartı namaz deyil dir yalan konuşmamak tır sonra helal kazanıp helal yemektir sen kantar fişi de kesiyor mu diye dalga geçerken iyi de biz makbuzu eline verince mi zorunuza gitti hiç anlamış deyilim senin zihniyetin de bozuk kalbin de bozuk yok bal sürerler miş yok ustalarını devreye sokarlarmış yok 10 mt imiş yok tılsımlı imiş hayırdır çok kandırdılar seni galiba abi daha görmeden bilmeden iftiralar atmaya başladın şarlatan benmiyim sen misin ben yıllardır bu forum dayım biri desin bakalım amisos beni kandır dı ben amisos ile alış veriş yaptım dolandırdı yalan söyledi diyemez abim ben haddimi de bilirim hududumu da bilirim sen marketten alış veriş yapınca fişi nerene alıyorsun kulağına mı alıyorsun yoksa başının üstüne mi elinle verdiğini elin ile alırsın buna neden alındın niye kızdın ki abi zoruna mı gitti acaba şimdi senin fesat kalbine senin dürüstlüğüne nasıl emin olacağım sen işin makarasındasın galiba ALLAH c.c şahid im olsun benim söylediğim hiç bir kelimede en ufak bir yalan yok isteyen inanır isteyen inanmaz herkezin hür iradesi kendisi bilir benim sana ve diyer okuyuculara yalan borcum yok ve yine üstüne basa basa tekrar ediyorum abi ...Bu arada söylemlerin ve yazdıklarıma karşı verdiğin cevapların akıl ve mantıkla bağdaşır yanı yok elime vereceksin öylemi senin gibi nice sarlatanlar gelip geçti hepsi sahipleriyle beraber sırra Kadem bastıkıymetli arkadaşlar bu ve bunun gibi sarlatanlar her zaman çıkar önce çok muazzam şeyler söylerler ve ağzınıza yalandan bir parmak bal sürerler sonra ustalarını devreye sokarlar ve onu öyle bir överlerki zannedersiniz ki atomu parçalayacak biri sonra bu övmeleri sonuna maddiyat eklemeye başlarlar güyya ustaları çok elit bir ilim insanı gibi lanse ettirir ama rica minnet hatrıma ücret karşılığında ikna ederim der ve sazanı oltaya çeker sazanda kaça buraya gelir der ve bir fiyat verir sazan kabul eder ve ilim adamı gelir ve araziyi gezer ve 10 MT altta oda var der dolu yada tılsımlı para var der yani orda hikayeden var der ama derin metrajlar verir yada zor alınır gibilerinden yalanlarla zamanı uzatmak ister ve ordan ayrılır 10 MT kazmak sanırım her babayigitin harcı değil eee Çinli parada alınmaz ilim adamı görevini yapmıştır ve cukkayı alıp tüymüştür aman kardeşlerim bu ve bunlar gibi tokatçılara karşı hep mantıkla ve akılla hareket edin