Dedektorburada Banner Mobile

Ağaçların dizilim haç sembolünü andırıyor

Dedektorburada Banner Mobile

kriptex

Member
Selam ustalar geçenlerde bu konu hakkında paylaşım yapmıştım ama dikkatli bakınca başka şeyler keşfettim, ilk fotoğraf 4 tane zeytin ağacı var ara mesafeleri uydudan tam 66 metre, ikinci fotoğraf ta çizgilerin konumunu değiştirince haç şekli ortaya çıkıyor, Batı tarafındaki ağaç tek kökten üç Ana gövde yükseliyor, üçüncü fotoğraf ise 100 metre doğuda meşe ağacı var, kafamı iyice karıştırdi burası

Ekli dosyalar

Bluecat

Aktif Üye
google earthten bunun gibi yüzlerce örnek bulunabilir.

Bluecat

Aktif Üye
Size göre tesadüf
:)) geormetri bilginiz nedir bilmiyorum ama madem öyle size olayı anlatayım. bir insan düşünelim adı cafer olsun. cafer diyorki kendi kendine ben yıllar sonra buradan kaçmak zorunda ya da gitmek zorunda bırakılabilirim onun için erkenden ağaç dikeyim. ama bu ağaçlar benim şifreleme yöntemime göre simetrik olmalı. cafer agaçları dikiyor çocukken. aradan 20,30 belki 40 yıl geçiyor ağaçlar büyüyor. cafer öyle akıllı bi insanki uydu teknolojisini biliyor ya da ileride nasılsa yaparlar diye öngörüyor ben google earth üzerinden bu yeri bulurum gider paramı alırım diyor. :)) cafer gibi adamlar duruma böyle yaklaşmaz kendine harita yapar, yıllar sonra gelsemde değişmeyecek yerinde kalabilecek objeleri kendilerine referans seçerler. çünkü cafer bilirki vatandaşın biri benim ağaçları kesse ben ne yaparım :)))).. dostum allah gönlüne göre versin agaçlar, arazi karşında umarım muvaffak olursun. sineğin kanadın da bi yağda sen çıkarırsın.