Esteban74
Editör
Selamunaleykum ustalarım...
Mirkut Ustam, ölçüleri tekrar aldım.
Kırmızı büyük alanlar girişler.
Siyah çizgiler içi 70 cm duvar.
Mavi çizgiler içi 45 cm iç duvar ve tünel duvarı
Kırmızı çizgi ölçülerin alındığı hatlar...
Boşluğun iç ölçülerini; doğudan batıya, batıdan doğuya ve güneyden kuzeye , kuzeyden güneye 4 er kez ölçerek aldım. Boşluğun doğusundan dışından çubuklar önce boşluğu gösterdi , boşluğa döndüm ; önce girişleri gösterdi sonra boşluğun büyüklüğünü gösterdi ve sonrada boşluğa mesafemi gösterdi. Her yönden aynı şekilde boşluğun dışından başlayıp aynı tepkileri aldıktan sonra boşluğun içine girip ölçüleri aldım.
Derinlik için yine aynı tepkileri aldıktan sonra boşluğun doğusundan boşluğun dışından girdim batısından çıktıktan sonra 190 cm de çubuklar yana açtı , burdan sonra 210cm de karşıyı gösterdi burdan sonrada 100 cm de çubuklar yana açıp tekrar karşıyı gösterdi.
Tünele giriş ve tünelden odaya giriş ölçülerinide aldım.
Yorumlarınıza sunarım ustam.
BulursamKader25 Ustam
aliömer Ustam
Bütün Ustalarmla birlikte Sizlerinde yorumlarınızı beklerim..
Saygılarımla

Mirkut Ustam, ölçüleri tekrar aldım.
Kırmızı büyük alanlar girişler.
Siyah çizgiler içi 70 cm duvar.
Mavi çizgiler içi 45 cm iç duvar ve tünel duvarı
Kırmızı çizgi ölçülerin alındığı hatlar...
Boşluğun iç ölçülerini; doğudan batıya, batıdan doğuya ve güneyden kuzeye , kuzeyden güneye 4 er kez ölçerek aldım. Boşluğun doğusundan dışından çubuklar önce boşluğu gösterdi , boşluğa döndüm ; önce girişleri gösterdi sonra boşluğun büyüklüğünü gösterdi ve sonrada boşluğa mesafemi gösterdi. Her yönden aynı şekilde boşluğun dışından başlayıp aynı tepkileri aldıktan sonra boşluğun içine girip ölçüleri aldım.
Derinlik için yine aynı tepkileri aldıktan sonra boşluğun doğusundan boşluğun dışından girdim batısından çıktıktan sonra 190 cm de çubuklar yana açtı , burdan sonra 210cm de karşıyı gösterdi burdan sonrada 100 cm de çubuklar yana açıp tekrar karşıyı gösterdi.
Tünele giriş ve tünelden odaya giriş ölçülerinide aldım.
Yorumlarınıza sunarım ustam.
BulursamKader25 Ustam
aliömer Ustam
Bütün Ustalarmla birlikte Sizlerinde yorumlarınızı beklerim..
Saygılarımla

Son düzenleme: