Invenio Plus ya pro fiyat o kadar değilnokta invenio yazip bakabilirsinizlink yasakmis
Selamün aleyküm şöyle bir şey gördüm fiyatı bayağı tuzlu ama yazdıkları şeyler gerçekse güzel gibi. Siz neler düşünüyorsunuz?
50-60 arası. Nasıl sence cihaz 5-6 metre derinlik yazmış birisiInvenio Plus ya pro fiyat o kadar değil
Gözünle görmeden inanma, kimse yoğurdum ekşi demez. 2 tane yerli aldım ikisi de birbirinden berbat. Kullanmasını bilirsen en iyi makine gözlerin ve çubuktur...nokta invenio yazip bakabilirsinizlink yasakmis
Selamün aleyküm şöyle bir şey gördüm fiyatı bayağı tuzlu ama yazdıkları şeyler gerçekse güzel gibi. Siz neler düşünüyorsunuz?
Bir şarkı vardı palavra palavra diye tam oturmuş kardeş 6mt gören cihaz olsa inan satmazlar palavra palavra50-60 arası. Nasıl sence cihaz 5-6 metre derinlik yazmış birisi
Türkiye de üretilen en çok derinlik veren cihaz 2.50 3 metre o cihaz da 28 bin TL dir invenio Plus ya da pro ikisinin fiyatı da aynı güzel makina kullanmasını bilirsen o 60 binlik cihaz nasıl bir cihaz 60 bin TL diyor50-60 arası. Nasıl sence cihaz 5-6 metre derinlik yazmış birisi