Kendini inandırmak,boşa çalışmak ve hayal kırıklığı

uçanhollandalı

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Katılım
7 May 2014
Mesajlar
1,181
Tepkime puanı
1,622
Puanları
20
Vatandaşın biri rüyasında evinin altında define olduğunu görüp 10 metre kazıyor.Diğeri arazide olduğunu görüyor,kazı izni alıp iş makinası kiralıyor.Bir diğeri bir söylentiye kanıp varını yoğunu harcıyor.Sonuç sıfır.Bu şekilde başlayıpta sonuca varan bir örnek göremezsiniz.Bu şekilde davranan insanların çoğu daha önce definecilikle ilgili hiçbir ilgisi,bilgisi merakı olmayan insanlar.
Bu insanlardaki azme hayranım.Yıllardır şüphelendiğim birkaç yer var.Ama çalışmak için daha fazla veriye,ar-ge ye ihtiyacım var.Çünkü boşa kürek çekmek istediğim son şey.
Forumda açılan konulara bakıyorum.Birçoğu hayal dünyasında yaşıyor.Sıradan bir taşı değişik hayvanlara benzetenler,doğal yarıkları çatlakları işaret sananlar.Hele bazıları var ki,olumsuz cevabı kesinlikle kabul etmiyor,birde üstüne fırça atıyor:ROFLMAO:
İnsanlar her taşın altında define mi var sanıyor?
 

toprak2525

Member
Katılım
3 Kas 2021
Mesajlar
35
Tepkime puanı
28
Puanları
3
Malesef öyle.
bildiğimiz bilgiler inandığımız sistemler ve uyguladığımız yöntemler o kadar çok yanlış ve eksikliklerle dolu ki Bunu yıllarını vermiş ustalar zaman zaman çeşitli konularda dile getirmek de ama çoğunluk bunu dikkate dahi almamak da , hobi daşlar gönüle hoş gelen ne ise onu okumak dinlemek istiyor.
bu işi yapmak araştırmak bizede haz veriyor ama işin içine hikaye girdimi emeğin boşa gitmesi hoş olmuyor.
şimdi desem ki eşkiya hazinelerini ortaya atanların elinde orjinal belge yok tamamen kurgu ile hazırlanmış gazetici mantığı ile servis edilmiş bir bulgar oyundur. kaç kişi itibar edecek ?

onca gerçek bilgiyi akdardıktan sonra adamın son sözü tamam anladık da Sen bana hazinenin yerinin söyle :)
 

toprak2525

Member
Katılım
3 Kas 2021
Mesajlar
35
Tepkime puanı
28
Puanları
3
boşa çalışmanın sebebi bu resim herşeyi anlatmaya yeter sanırım
Screenshot_20220128-000032_Messenger.jpg
 
Üst