Öncelikle selam aleyküm saygı değer ustlarım çıbık yeteneğim olmadı daha önce bakır çubuk ilk defa tuttum bulunduğum bölgede kapanış verdi çubuklar işaret var sağında solunda sizin görüşleriniz nedir?
Mezar odasıdır büyük ihtimalle çevresini net bir şekilde kontrol etmek lazım nerde ne çıkar kim bilir çevresini dört bir yandan korntrol ettiniz mi üstad
Bir ata sözü şöyle der kurban olduğum mevlam bir kilo altın bırak yarısı ince yarısı büyük hambal parasını ayrı bırak inş bir gün zengin olucaz kaz kaz bişi yok😂
Sunaklar ölülere kurban kesmek ateş yakmak patika yol kuyu bazen de mezarı verebilir sunaga su döküp dştügü yeri takip et mezar 1 metre yakınlardadır sevgiler selamlar.
Ve aleyküm selam saygılar üstad insan figürünün hemen altı mezar mevcut sunaklar kaç tane etrafında başka neler var çevereisni resimlersen daha net çevap verile bilir.