Sa deneyimli hocalarım zemin altı mezar odaları hakkında bilgi almak istiyorum nasıl olur ne gömülür içlerine yukardan girişe kaç metreye kadar olurlar ve duvarları ne kadar kalın olabilir bulunsa duvarları kırılıp girebilirmi yim
Sen bunu google yaz once bir bak her mezar ayni olmaz tepeden girersin deriz sansina giremezsin en basiti ve sonra burda yalanci cikariz burda resimlere yorum yapilir.
Sa deneyimli hocalarım zemin altı mezar odaları hakkında bilgi almak istiyorum nasıl olur ne gömülür içlerine yukardan girişe kaç metreye kadar olurlar ve duvarları ne kadar kalın olabilir bulunsa duvarları kırılıp girebilirmi yim
2ila 5m arasında bulunanlar var tabı 5m olanlar bırazda doganın gucu ayrıca kapısını bulacan duvarda ne işin var duvarı bıde arkadan gelıyorsan yandın ))içinde ne cıkar bahtına adam bır kase koyar yanına bıde gozyaşı şişesi kadınsa kupe yuzuk takı erkekse yuzuk bıraz para şişe kase dedımya bahtına adam hovardadır lazım olur dıye bır kup para alır yanına bılemessın
1. Mitrqdit pontus kralligina ait burada zemin altı mezarı çıkmış Ustadlarim Yakınlarda bir yerlerde orada aynı içinden aile mezarı çıktı 3 dolu 2 si boş giriş nerden olduğunu bilmediğim için sordum kirilabilirmi yan duvarlar